Nöje

12 Instagram-konton som kommer göra ditt liv lite bättre

Älskar du Instagram men är smått trött på alla “perfekta” bilder i ditt flöde? Ibland kan man behöva en paus från Instagram – på just Instagram. Då är det också tur att det finns konton där humor, sarkasmen och mysfaktorn är hög.Här är 12 konton med riktig “feel-good vibe” och långt ifrån en perfekt fasad som du bara måste följa.

 

Foto: Instagram

Humor memes

Humor memes

Elliot Tebele är killen bakom det största humorkontot på Instagram där du hittar otroligt roliga textbilder som alla kan relatera till och som garanterat får dig att skratta.

Nästa bild
Sarkasm med Peter Griffin

Sarkasm med Peter Griffin

Får du inte nog av Family Guy? Peter Griffin (peterpumpkineater69) finns på Instagram och precis som i serien så är kontot laddat med massor av sarkasm där Peter driver med våra mest typiska beteenden på sociala medier.

Nästa bild
Igelkotten Darcy

Igelkotten Darcy

Vill du höja mysfaktorn på flödet så är en dos av igelkotten Darcy kanske något för dig? Hennes flöde har en tonalitet av alla synonymer till gulligt!

Hennes instagram är @darcytheflyinghedgehog

Nästa bild
87-årig tonåring

87-årig tonåring

“Det är aldrig för sent” och “åldern är bara en siffra” är två talessätt som Baddie Winkle verkligen tagit till sig. Hennes unga sinne är otroligt inspirerande och känner du att din åldersnoja börjar smyga sig på så bör du verkligen följa denna superkvinna på 87 år!

Nästa bild
Marnie the dog

Marnie the dog

Vem kan hålla sig från att le när man ser den här sötnosen med tungan i vädret? @marniethedog är kanske den mest kända hunden på instagram och gör dig garanterat på bättre humör!

Nästa bild
Nala the cat

Nala the cat

Är du mer av en katt person så är Nala något för dig! @nala_cat är en av de första katterna på Instagram!

Nästa bild
Roligaste modellen

Roligaste modellen

Den 22-åriga svenskan Tilda Lindstam är känd som den “roligaste modellen på instagram” och den titeln gör hon sig väl värd! På hennes konto @tildalindstam hittar du inte direkt några glamorösa bilder från modell-livet men snarare osmickrande bilder på sig själv med en stor gnutta humor!

Nästa bild
Trötta ordvitsar får nytt liv

Trötta ordvitsar får nytt liv

Älskar du ordvitsar? Du lär du älska @grapoluponape. Här sätts orden i bilder som inte säger tusen ord men bara ett ord, ett riktigt klockrent sådant.

Nästa bild
Gulle-grisar

Gulle-grisar

Följ det glammiga grislivet som gris-syskonen Priscilla and Poppleton lever i Florida. På kontot @prissy_pig hittar du två riktiga gulle-grisar som kommer göra dagen lite gladare.

 

Nästa bild
Gunde Svan som Indian?

Gunde Svan som Indian?

Om dagen inte riktigt gått som du tänkt dig oh allt känns smått hopplöst så kan vi rekommendera en dos av @gundesvansomindian. Här hittar du riktigt fyndiga rim med alla möjliga kändisar kombinerat med tillhörande bild som gör det ännu roligare.

Nästa bild
Inklippt BFF

Inklippt BFF

Han klipper in sig i kändisarnas bilder och resultatet är riktigt underhållande. Du hittar allt på @jonburgerman.

Nästa bild
Allt i ett

Allt i ett

Har du svårt att välja vilket konto du ska följa så finns ett riktigt bra val! På @9gag hittar du allt som är roligt, fyndigt och gulligt under ett och samma tak.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!