Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

12 tips på hur du kan smita från en dålig dejt

daliga-dejter-jennifer-aniston-adam-sandler-puff

Halva dejten har gått och det känns helt enkelt inte rätt. Hur kan du avsluta dejten? Det bästa alternativet är att alltid vara ärlig och säga som det är men om du inte vågar de så kommer här några knep du kan ta till, vissa mer drastiska än andra. Vi rekommenderar nummer 12!

1. Om du är på dejt i en park kan det vara en bra ide och föreslå att ni ska leka kurragömma. Be din dejt blunda och räkna till hundra och spring sedan allt vad du kan därifrån. Inte så schysst men effektivt.

2. Standardsättet att komma ifrån en dålig dejt är att be en vän ringa och säga att det hänt något. Därmed måste du såklart lämna för att ta hand om din vän. Om du vill ha en mer trovärdig historia kan du alltid be din vän komma förbi stället ni är på och fejka en olycka som en stukad fot eller liknande. Dock lyser nog skådespeleriet igenom ändå.

3. Ett annat sätt att lämna din dejt på utan att såra personens känslor är att fejka en allergisk reaktion. Ät lite av din mat och nyp dig sedan hårt i kinderna så de blir röda. Ta sedan fram dina skådespelartalanger och säg att du fått en allergisk reaktion och genast måste gå hem!

4. Om ni går på bio och du helt enkelt inte står ut längre är det här ett smidigt sätt. Precis när filmen börjar säger du till din dejt att du ska köpa mer popcorn dock kommer du aldrig tillbaka. Inte jätteschysst mot din dejt men personen får i alla fall se en film.

5. Om du är äventyrlig av dig kan du testa att föreslå fallskärmshoppning under dejten. På så sätt kan du när ni väl hoppar se till att du hoppar åt ett annat håll och landar i en annan stad och så vips är dejten slut.

6. Om du sitter på en middagsdejt och du helt enkelt inte står ut längre är ett snabbt och enkelt knep att hälla ut ditt vattenglas i knät (såklart när din dejt inte tittar). Titta därefter skamset på din dejt och förklara att en olycka hänt. Det kräver ganska mycket mod av dig men det kommer antagligen sluta med att ni båda vill avsluta dejten.

7. Middagen är över och det enda du vill är att gå hem men din dejt föreslår drinkar på ett annat ställe. För att smita från den här situationen är ett knep att beställa en taxi. När den kommer, se till att din dejt sätter sig först, stäng därefter dörren och SPRING.

8. I fall du är på en dålig dejt bland mycket folk kan du alltid ”råka” försvinna i folkmängden. Detta lär dock såra din dejt mer än att du är ärlig.

9. En gammal goding för att smita från en dålig dejt är att skylla på att man glömt att mata katten eller fisken alternativt att du glömt ugnen eller plattången på hemma.

10. Go crazy. Om du inte vill vara den som avbryter dejten kan du istället se till att din dejt kommer vilja avbryta. Börja prata strunt, bete dig konstigt och prata om saker man aldrig ska prata om på en första dejt.

11. I fall du direkt när ni sätter er ner känner att det aldrig kommer funka mellan er kan det vara smidigt att pika mot att du faktiskt redan har planer efter middagen.

12. Här kommer det absolut bästa tipset. Var ärlig. Känns det inte rätt så känns det inte rätt och vem vet, din dejt kanske inte heller tycker det känns rätt.

 

Foto: Moviestore/REX/Shutterstock
Källa: cosmopolitan.com

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!