Nöje

14 saker du måste göra med dina vänner innan du fyller 30

Vi älskar ju att göra härliga saker tillsammans med våra favoritpersoner i hela världen. Det är när vi är i 20-årsåldern som vi har mest tid för våra vänner, innan vuxenlivet kommer som ett brev på posten. Ta vara på dina vänner och lev livet till det fulla! Här är 14 saker alla vänner någon gång borde göra tillsammans.

1. Bo tillsammans

För hur härligt vore det inte att efter en jobbig dag komma hem till din bästis, massa godis och en romantisk komedi? Inte helt fel. Ni kommer dessutom lära känna varandra på helt nytt plan. Ni är också förberedda sen när det är dags att flytta ihop med din kärlek.

2. Ha pyjamasparty

Att vara vuxen innebär att du måste börja ta ansvar för en massa tråkiga saker, men det innebär inte att du är för gammal för ett pyjamasparty. Tänk dig alla dina bästisar, ansiktsmasker, godis, struntprat och en massa bra filmer. Hur härligt låter inte det?

3. Dricka dyra drinkar

Samla alla dina bästa vänner och beställ de dyraste och finaste drinkarna på hela menyn.

4. Åk på en resa

Åk till en främmande storstad eller till ett varmt land. Det viktigaste är att du är med dina kompisar. Att åka på en sådan här resa kommer vara det roligaste du någonsin kommer göra. Här skapas det minnen för livet.

5. Ha middagsbjudning

Laga (eller köp) någonting gott och bjud hem dina vänner på middag. Prata och skratta hela kvällen lång.

6. Köp helt galna saker tillsammans

Om din vän vill ha någon som säger ”köp” så ska du vara den personen. Vare sig det gäller en vansinnigt dyr väska eller en knasig kjol. Ni kan alltid skratta åt det flera år senare.

7. Fulgråt tillsammans

Det finns inget som är så skönt som att fulgråta tillsammans med sin bästis, varesig det är till The Notebook eller om du är ledsen. Släpp ut era känslor och ät lite glass.

8. Träffa nya människor tillsammans

Vi älskar ju att ha sitt nära kompisgäng, men ibland kan det vara härligt att utvidga sin bekantskapskrets lite. Det som är ännu roligare är om du gör det tillsammans med din bästis. Om du tycker det är svårt att ta kontakt med nya människor kan det kännas bättre om din bästis är vid din sida.


9. Åk på en roadtrip

Gör en dunderspellista (med grymma karaokelåtar), hyra en bil, fyll den med personer du älskar och åk iväg. Sjung så ni skriker, skratta så ni gråter och kör så det ryker.

10. Laga krossade hjärtan tillsammans

Det bästa sättet att komma över någon är tillsammans med sina vänner. Finns där för varandra, snacka skit om exet och ät massa nutella tillsammans.

11. Lär känna varandras familjer

Ta dig tid och lär känna din bästis nära och kära. De personerna betyder mycket för henne så därför betyder de mycket för dig.

12. Ta foton tillsammans

Ta riktiga bilder på varandra som ni kan skratta åt sen. Alltså inte de där supersnygga selfiesarna ni lägger upp på Instagram utan de där ni har 100 dubbelhakor. De är dessa bilder du kommer ta fram när du saknar din bästis eller när du vill skratta.

13. Berätta hur mycket ni betyder för varandra

Har du någon du kallar för din bästis? Låt henne få veta det. Lägg upp en bild på henne på Instagram eller framförallt säg det till henne.

14. Peppa varandra

Lyft upp, peppa och stötta varandra i alla lägen.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!