Nöje

Över 3 miljoner namnunderskrifter kräver att Amber Heard tas bort från Aquaman 2

En namninsamling som kräver att Amber Heard ska tas bort från Aquaman 2 har nu passerat 3 miljoner underskrifter efter anklagelser om övergrepp i hemmet i rättegången med exmaken Johnny Depp.

Foto: Aquaman

Stämmer Heard på 50 miljoner dollar

Heard anklagade Depp för misshandel i samband med parets skilsmässa 2016, och 2018 skrev hon en krönika i The Washington Post där hon påstod sig ha varit ett offer för våld i nära relationer. Trots att Depps namn inte nämns i texten anser skådespelaren att hans rykte och karriär har tagit skada och stämmer därför Heard på 50 miljoner dollar för förtal.

Heard har å andra sidan motstämt Depp då han påstår att hon är en lögnare och kräver 100 miljoner dollar i skadestånd.

Sparkades av Disney

Depp sparkades av Disney i sin roll som kapten Sparrow i den femte filmen av Pirates of the Carribean efter att Heard påstod att han hade misshandlat henne i hemmet.

Nu har nästan tre miljoner människor skrivit på en namninsamling som uppmanar att Heard bör förlora sin roll som prinsessan Mera i Aquaman 2, eftersom det visat sig att hon påstås ha misshandlat Depp i hemmet.

Foto: Change.org

Under veckan berättade Johnny Depp för rätten att han blev chockad när Disney sparkade honom från Pirates of the Caribbean fyra dagar efter att The Washington Post publicerade den krönika som Heard skrivit och påstod sig ha varit offer för våld i nära relationer.

Namninsamlingen startades av Jeanne Larson

Jeanne Larson startade namninsamlingen och säger att Heard under den uppmärksammade rättegången blivit avslöjad som den som utövar våld i hemmet. Genom att ta bort henne från Aquaman 2 förhindrar man att hennes påstådda övergrepp glamoriseras.

Under rättegången har Johnny Depp beskrivit många incidenter av övergrepp i hemmet som han utsattes för av sin dåvarande fru Amber Heard, bl.a. en incident där hon slog honom två gånger i ansiktet och en annan där hon krossade hans finger med en vodkaflaska och behövde kirurgi för att sätta på fingret igen.

Källa: The New York Post

Foto: Aquaman

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!