Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

3 annorlunda boenden i Sverige för en speciell semester

En glasbox, de finaste av tält, en svit under jord – här är tre annorlunda boenden för dig som vill göra semestern i Sverige till någonting alldeles speciellt i sommar. Ses vi där?

Foto View Pictures/REX

I Boden i Norrbotten ligger Treehotels The Mirrorcube som är en glaskub, kamouflerad i spegelglasväggar, placerad mitt uppe bland träden. En tolv meter lång bro leder upp till det lilla (men så fina!) boendet som har plats för två personer. Enkelt och mysigt inredd och med en panoramautsikt som är helt fantastisk.

Foto svartsologi@instagram

I Stockholms skärgård finns Svartsö Logi som erbjuder boende i de finaste tälten vi har sett, placerade på bryggor vid strandkanten. Varje tält har en egen liten terrass, och vi kan inte tänka oss något mysigare än att tillbringa sommarkvällen där, med utsikt över sjön och den vackra naturen.

Foto ED/RM/Pappilabild

I Sala i Västmanland, kan du vid Sala Silvergruva checka in i Gruvsviten. Den är belägen 155 meter under jord och är som tagen ur en mystisk saga. Omgiven av stora bergsrum och vattenfyllda schakt är boendet minst sagt annorlunda, “ett av de coolaste och galnaste hotellrummen” enligt listor.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!