Nöje

3 plånboksvänliga höstdejter för studenter

Den perfekta höstdejten måste inte kosta skjortan! Vi listar Tinders bästa tips på dejter för dig som är student.

Foto: Unsplash

Att gå in i studentlivet medför ofta nya erfarenheter som att bo i studentkorridor, flytta till en ny stad och klara sig på egen hand för första gången någonsin. En annan sak som många provar på när de börjar studera är att ladda ner en dejtingapp – vilket är förklaringen till att Tinder oftast märker av ett uppsving av nya användare i 18-årsåldern mellan augusti och september.

3 dejtingtips för studenter

Vad gör man då när man har hittat en spännande matchning och vill gå på dejt? Den populära dejtingappen har tagit fram tre förslag på mysiga dejter att prova denna höst:

1. Gå på en promenad tillsammans

Att gå på en promenad är ett perfekt sätt att upptäcka den nya staden och lära känna varandra. Att promenera tillsammans kan vara en bra icebreaker som gör det lättare att få i gång en konversation om det ni upptäcker på vägen – vilken kanske är förklaringen till att promenader är bland de tio mest populära intressena bland svenska Tinder-användare! Undvik dock platser som du inte är bekant med, och håll dig till ställen där det finns mycket folk.

2. Picknick i parken

Enligt svenska Tinder-användare lockar aktiviteter som picknick mer än en traditionell middagsdejt eller drink – detta är också ett billigare och mer flexibelt alternativ. Packa picknickfilten, något gott att äta och slå er ner på en plats med en fin utsikt.

3. Prova en aktivitet

I Tinders Year in Swipe uppger unga singlar att det är ute med traditionella middagsdejter och att de hellre testar annat för att lära känna varandra. Varför inte testa på discgolf, klättring eller cykling? Att göra en aktivitet tillsammans är ett lättsamt sätt att lära känna varandra. Och till sist – oavsett vad du planerar, se till att alltid dela dina dejtplaner med andra, vare sig du gör det med dina nya rumskamrater, vänner eller med familjemedlemmar. Det ger dig också någon att dela din upplevelse med efter dejten!

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!