Nöje

3 poddar om känslor och sex att lyssna på under semestern

Är du också på jakt efter nya poddar att ladda upp med inför sommaren och semestern? Nedan listar vi tre mysiga poddar om känslor och sex att varva ner med under lata dagar i hängmattan!

Foto: Acast

Finns det något som lämpar sig så väl till semesterns långa dagar som härliga poddar där man kan ta del av andras tankar och input? Nedan kan du spana in tre härliga poddar som hanterar intressanta ämnen utifrån relationer, känslor och sex.

Podden ”Den moderna mannen”

Podden ”Den moderna mannen”

Minns du säsong sex av ”Bachelor”? Låt oss fräscha upp minnet! I jakten på att hitta den rätta valde Simon Lindström och Sebastian Martinsson att delta i den populära dokusåpan. Efter kamerorna släcktes valde Simon och Sebastian att starta en podd tillsammans under namnet ”Den moderna mannen”. I den vill de sudda bort machokulturen hos män och visa att det är okej att visa känslor. Där djupdyker de i massor av ämnen som de verkligen vill lyfta och skapa diskussion om. Allt från relationer till välmående och allt däremellan.

Nästa bild
Sex & Fördom

Sex & Fördom

Podden Sex & Fördom såg världen i december 2021 och har sedan dess vuxit stadigt i Kenxo Slayz regi. Hans ambition med podden  är att fördjupa och bredda diskussionen om sex och relationer för en ung publik. Kan man vara queer och troende? Vad hade sexualundervisningen kunnat göra bättre? Hur ska man navigera när man gått och kärat ner sig totalt i någon som lever in the closet? Och – vad för spicy stories går hans lyssnare runt och bär på? Det är frågor som lyfts i podden Sex & Fördom.

Nästa bild
Hur är det med sexlivet?

Hur är det med sexlivet?

Varma och snälla Kalle Norwald känner vi igen från tv sedan några år tillbaka. Kalle jobbar till vardags som socionom, terapeut och sexolog och sedan en dryg månad tillbaka driver han även podcasten “Hur är det med sexlivet?“. Olika svar ska vridas och vändas på för att få flera olika perspektiv på sexualitet och relationer. Med sin podd bjuder Kalle även in sina lyssnare till att ställa frågor som han kan svara på i kommande avsnitt. En lärorik podd för alla som vill lära sig mer om sex- och samlevnad, även i vuxen ålder.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!