Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

3 utsökta svenska snapsar till kräftskivan

Hösten närmar sig med stormsteg men vi har fortfarande en sista liten smak av sommaren att se fram emot – nämligen kräftskivorna! Nu kommer O.P. Anderson Distillery med tre olika snapsalternativ som passar perfekt för firandet.

Kombinationen kräftor och snaps är en storfavorit hos många! Sedan mitten av 1900-talet har kräftskivorna varit ett folkligt fenomen och en av våra mest populära svenska mattraditioner, och nubben är ett stående inslag på de allra flesta kräftskivor!

Tre förträffliga nubbar

Nu kommer O.P. Anderson Distillery med tre hantverksmässigt tillverkade snapsar från Matfors utanför Sundsvall, tre ursvenska och förträffliga nubbar som gifter sig väl med kräftorna och deras härliga tillbehör. Servera snapsarna rumstempererade eller lätt kylda för att bäst bevara smakerna, och avnjut dem sedan långsamt tillsammans med kräftorna för att bäst uppleva alla smakkaraktärer i kombination med maten.

Här hittar du massor av inspirerande artiklar inför Kräftskivan!

O.P. Anderson Klar

O.P. Anderson Klar

Ekologisk akvavit med mycket kryddiga karaktärer som dillfrö, kummin och anis ihop med uppfriskande citrustoner och en fläkt av fänkål.  Krondillen i kräftlagen i kombination med dillfröna i akvaviten skapar en ljuvlig smakförening.

Volym: 700ml
Artikelnr: 86262
Pris: 269kr

Nästa bild
Läckö Slottsaquavit

Läckö Slottsaquavit

Klockren partner till de röda godbitarna. Läckö slottsaquavit var världens första ekologiska spritprodukt när den skapades i slutet av 1990-talet. Smaken är rund och mjuk med tydlig karaktär av dillfrö samt inslag av kummin, fänkål och koriander. Den är ett mindre kryddigt alternativ än O.P. Klar men med samma tydliga dillkaraktär.

Volym: 500ml
Artikelnr: 33
Pris: 209kr

Nästa bild
Gammal Norrlands Akvavit

Gammal Norrlands Akvavit

Klassisk svenska akvavitblandning; som är kummin, anis och fänkål där kummin är den mest framträdande smaken. En fyllig akvavit som avrundats med Olorososherry vilket visar sig i både doft och smak. Förutom att servera Gammal Norrlands till kräftorna är den vanligt förekommande västerbottensostpajen en eminent ledsagare.

Volym: 500ml
Artikelnr: 262
Pris: 229kr

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!