Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Hör du också till dem som brukar spendera lunchen vi skrivbordet med en sallad

Nöje

4 saker framgångsrika kvinnor gör på lunchen

Hör du också till dem som brukar spendera lunchen vi skrivbordet med en sallad samtidigt som du svarar på några mejl eller skrollar igenom Facebook? Då är  det dags att tänka om, Business Insider Australia har nyligen listat vad framgångsrika personer gör på lunchen och det är inte att hänga vid skrivbordet…

gor-lunchen-framgangsrika-produktiv-lunch-snurr

De tränar 

Tränar du på lunchen kommer du bli piggare och mer kreativ under resten av arbetsdagen jämfört med om du inte hade tränat. Dessutom så kommer du känna dig mindre stressad och må bättre, eftersom kroppens ”må-bra-hormon” endorfiner utsöndras när du tränar. Det är inte konstigt att många väljer att träna på lunchen om en blir effektivare och gladare på jobbet.

 

De läser 

Ta en mental paus från jobbet och läs någonting annat än mejl och rapporter. Passa istället på att läsa ikapp favoritbloggen, bläddra i en inspirerande tidning eller läs en bok. Läsningen kan hjälpa dig att stressa ner och sedan även göra dig mer fokuserad när rasten är slut.

 

De gör saker de gillar

Framgångsrika personer avsätter tid på lunchen åt att samla energi genom att göra saker de tycker om. Kanske gå på lunch med en vän, gå i favoritbutikerna eller gå en promenad i parken. De kommer tillbaka till jobbet med en massa energi och inspiration.

 

De planerar 

Ägna en stund på lunchen åt att planera ditt privatliv, gör en lista över saker du ska göra eller stryk saker du har gjort från den listan. Skriv ner alla dina tankar på ett papper istället för att hålla dem i huvudet, då tar de inte upp tankeverksamheten du kunde lagt på ditt jobb.

 

Foto: REX

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand