Nöje

4 saker framgångsrika kvinnor gör på lunchen

Hör du också till dem som brukar spendera lunchen vi skrivbordet med en sallad samtidigt som du svarar på några mejl eller skrollar igenom Facebook? Då är  det dags att tänka om, Business Insider Australia har nyligen listat vad framgångsrika personer gör på lunchen och det är inte att hänga vid skrivbordet…

Foto: REX

De tränar 

Tränar du på lunchen kommer du bli piggare och mer kreativ under resten av arbetsdagen jämfört med om du inte hade tränat. Dessutom så kommer du känna dig mindre stressad och må bättre, eftersom kroppens “må-bra-hormon” endorfiner utsöndras när du tränar. Det är inte konstigt att många väljer att träna på lunchen om en blir effektivare och gladare på jobbet.

De läser 

Ta en mental paus från jobbet och läs någonting annat än mejl och rapporter. Passa istället på att läsa ikapp favoritbloggen, bläddra i en inspirerande tidning eller läs en bok. Läsningen kan hjälpa dig att stressa ner och sedan även göra dig mer fokuserad när rasten är slut.

De gör saker de gillar

Framgångsrika personer avsätter tid på lunchen åt att samla energi genom att göra saker de tycker om. Kanske gå på lunch med en vän, gå i favoritbutikerna eller gå en promenad i parken. De kommer tillbaka till jobbet med en massa energi och inspiration.

De planerar 

Ägna en stund på lunchen åt att planera ditt privatliv, gör en lista över saker du ska göra eller stryk saker du har gjort från den listan. Skriv ner alla dina tankar på ett papper istället för att hålla dem i huvudet, då tar de inte upp tankeverksamheten du kunde lagt på ditt jobb.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!