Nöje

5 tecken på att du dejtar fel person och att det är dags att gå vidare

Att hitta rätt i dejtingdjungeln kan kännas som ett omöjligt uppdrag, man brukar säga att man måste kyssa många grodor för att hitta prinsen/prinsessan. Det är svårt att veta när det är rätt, man brukar ju också säga att kärleken är blind. För att hjälpa dig lite i ditt letande, har vi gjort en lista över tecknen du ska hålla utkik så du vet när du dejtar fel person.

Foto: Unsplash

Kom ihåg att du alltid är värd det allra bästa och alla förtjänar att bli omtyckte och älskade för den de är. Här är varningstecknen du ska hålla utkik efter. Kan du checka av några punkter på den här listan är din dejt inte din drömpartner.

1. Du prioriterar din dejt framför allt annat
Märker du att du börjar prioritera din dejt framför dig själv och du struntar i dina egna mål. Du ser förbi dig själv och gör allt som din dejt vill, allt ifrån vilken film ni ska se till vart ni ska bo i världen. Tappar du bort dig själv i er relation är det dags att leta efter någon annan.

2. Er relation är full av drama
Tittar du på romantiska komedier eller på någon serie har du lärt dig att en relation ska vara dramatisk och passionerad. Tyvärr funkar det inte riktigt så i verkligheten. Vet du aldrig var du har din dejt och har ni ofta stormiga bråk, fast ni bara dejtat i någon månad? Då dejtar du förmodligen fel person.

3. Hen lyssnar inte på dig
Upplever du att din dejt bara väntar på att du ska prata klart så hen kan få prata? När vi dejtar någon vill vi att hen ska vara uppriktigt intresserad av dig och det du säger. Pratar din dejt bara om sig själv och ger dig aldrig några vettiga svar? Dags att dumpa dejten.

4. Du blir dränerad av att umgås med hen
Det är meningen att du ska få energi av att umgås med din potentiella partner och inte tvärtom. Känner du att du är helt utmattad efter att ha träffat hen är det stor sannolikhet att du dejtar någon som inte alls passar dig.

5. Du känner inte att du är tillräckligt bra
Är du i en hälsosam relation ska det inte kännas som att du inte lever upp till din partners förväntningar. Du ska känna dig uppskattad och omtyckt för den du är, inte för den din partner tycker att du borde vara. Upplever du att du alltid gör din dejt besviken och att du aldrig gör någonting rätt? Då är det dags att avsluta relationen.

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!