Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

45-åriga Tyra Banks gör omslags-comeback med det peppigaste meddelandet på länge

Tjugo år efter Tyra Banks omslagsdebut för Sports Illustrated, ser vi nu henne pryda magasinets framsida igen. Fyrtiofem år gammal har supermodellen hunnit bli och till den fantastiska bilden delar hon även med sig av ett riktigt peppiga meddelande!

 Foto: TT

För mer än 20 år sedan var Tyra Banks den första afroamerikanska kvinnan att pryda ett Sports Illustrated-omslag och redan vid 32 års ålder valde hon att lämna modellyrket. Tretton år senare gör nu den 45-åriga supermodellen en comeback och pryder månadens omslag av Sports Illustrated iklädd en gul bikini. Till omslagsbilden som Tyra Banks själv har lagt upp på Instagram skriver hon även ett grymt peppande meddelande till sina följare.

“Det här är för alla som har blivit tillsagda att de inte är tillräckligt bra på grund av sina kroppar, deras åldrar eller vad som helst. #BanX är här för att berätta för er att du är riktigt het oavsett vad någon annan säger. Punkt slut!”, skriver hon till omslagsbilden på Instagram.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!