Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

5 anledningar till varför du INTE vill missa WomanUp-gruppen!

Gillar du att lyfta, stötta och motivera andra kvinnor – och samtidigt få massor av inspiration tillbaka? Då är du en av oss! Här listar vi anledningarna till varför du självklart måste bli medlem i vårt nya community och Facebook-grupp WomanUp

Foto: Rawpixel & Uros Jovicic / Unsplash

Vi på Metro Mode satsar stenhårt på att skapa och sprida innehåll för alla kvinnor som vill ha mer pepp och systerskap i sina liv. Du har väl inte missat  WomanUp-podden där vi varje vecka pratar om livets mörka och ljusa sidor med några av Sveriges främsta kvinnliga influencers och förebilder? Lyssna här! Vi har även skapat ett community på Facebook där vi inspirerar varandra till att stå upp för våra åsikter, hitta glädje i vardagen och att hålla varandra om ryggen. Här är fem anledningar till varför du ska gå med i WomanUp-gruppen idag!

1. Gillar du läsvärda artiklar om viktiga ämnen som psykisk ohälsa och jämställdhet – men vill också ha inspiration kring karriär, hälsa, mode, inredning och annan vardagslyx? Tänkte väl det! 

2. WomanUp-gruppen är ett öppet och välkomnande forum där vi kvinnor möts för att skapa relationer, kommunicera, utbyta erfarenheter och lyfta viktiga ämnen. Vårt mål att skapa en plats som bjuder på igenkänning och en känsla av att vi är ett enat team – som tillsammans är starka! Det vill du inte missa.

3. Vi får aldrig nog av grymma tips om allt mellan himmel och jord – vi gissar att du är likadan..! I gruppen finns redan nu ett gäng med bra podd- och resetips, bland annat.

4. Måndagspepp! Söndagskvällarna blir ju alltid lite härligare med inspirerande läsning inför den kommande arbetsveckan (i gruppen hittar du det du behöver på temat).

5. WomanUp-projektet ligger fortfarande i startgroparna men vi har storslagna planer framöver. Var du kommer höra om alla nyheter först? I WomanUp-gruppen såklart!

Här hittar du WomanUp-gruppen

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!