Nöje

5 anledningar till varför varje arbetsplats behöver en “kosegruppa”

En sak är säker – alla arbetsplatser behöver en kosegruppa och här förklarar vi varför! 

 kosegruppa815

1. Du kommer att skapa bättre relationer 

 

På jobbets “kosegruppa” kommer du inte bara att träffa nya människor (du kanske aldrig skulle ha pratat med annars) på kontoret, du kommer även att få nya vänner med tiden! Kanske till och med få upp ögonen för en potentiell jobbflört a la Isak och Even.

skam-isak2

2. Du kommer att lära dig nya saker

 

Att spendera tid med kollegor och prata om annat än jobbet är ett hett tips. När du lär känna dina kollegor bättre får du dessutom en (eller flera) nya insikter på köpet… Allt ifrån kollegornas privata intressen till saker som fördelar med att äta tortilla.

static1-squarespace

3. Du kommer att få bättre självkänsla 

 

Team-övningar skapar inte bara bättre sammanhållning på arbetet utan ger på sikt även bättre självkänsla. Att göra annat än arbetsrelaterade uppgifter ger dig en möjlighet att öppna upp och visa en annan sida av dig själv. Ta den chansen!

680-1

4. Du kommer att bli mer kreativ 

 

Du kanske till en början tycker att det känns som en dålig idé att helt plötsligt (i vuxen ålder) börja sjunga i kör, spela teater eller måla tavlor på arbetstid men faktum är att du kommer att bli gladare av det, och få tänka på något helt annat än jobbet för en liten stund.

skam-1-759x397

5. Du kommer att börja längta till jobbet 

 

Att tillhöra ett sammanhang har varit viktigt för människors välmående i alla tider… Forskning har även visat att goda vänner förlänger livet och att ett gott skratt både är bra för vikten och hälsan.

8067288cd8d6237fdd0d5af0b3937a18

Foto: P3 och NRK

 

 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!