Nöje

5 chockerande vittnesmål från Britney Spears

Efter att den explosiva dokumentären “Framing Britney Spears” släpptes i februari har många fått upp ögonen för de mystiska oklarheter som rör popstjärnans förmyndarskap. Nu har hon själv äntligen kommit till tals och vittnat i rätten. Nedan kan du läsa om fem chockerande vittnesmål från Britney Spears.

Foto: Alamy

Dokumentären som släpptes tidigare i år visade på alla oklarheter som rör förmyndarskapet som Britneys Spears pappa haft över henne sedan 2007. Personer som tidigare figurerat i stjärnans liv kröp till korset och bad och ursäkt – men från Britneys håll var det helt tyst. Nu har vi äntligen fått höra hennes egen röst i frågan, ett chockerande vittnesmål under onsdagen där det framkom hur hon fråntvingats rätten till ett normalt liv och inte haft kontroll över sin egen ekonomi, förvägrats att både gifta sig och skaffa fler barn. Detta var bland annat det hon tog upp:

Tvingats att använda preventivmedel trots att hon vill ha fler barn.

I ett hjärtskärande ögonblick av vittnesmålet berättade Britney om hur hon blivit tvingad av sitt förmyndarskap att behålla sin spiral trots att hon vill ha ett barn tillsammans med pojkvännen Sam Asghari.

Tvångsmedicinerad med litium.

Hon berättade också hur förmyndarskapet tvångsmedicinerat henne med litium, en stark medicin som påverkade henne på ett sätt som gjorde det svårt för henne att föra normala samtal.

Blivit tvingad att arbeta och jämförde det med “sex trafficking”.

Trots att hon tydligt berättat att hon var missnöjd med upplägget med förmyndarskapet har hon blivit tvingad att uppträda mot sin vilja. Hon menar att pappan njöt av att skada henne och ha kontroll över henne och att hon tvingats arbeta upp till sju dagar i veckan utan att ha tillgång till vare sig kontokort, kontanter eller pass. Spears menar att om hon kan arbeta på detta sättet och försörja sig själv borde hon inte stå under förmyndarskap.

Vill stämma sin familj.

Britney vill stämma alla familjemedlemmar som tjänat pengar på att hon befunnit sig under förmyndarskap. Enligt rapporter ska pappan tjäna 16,000 dollar i månaden på upplägget. Stjärnan säger att hon vill stämma sin familj, att de borde befinna sig i fängelse och att hon vill ha sitt liv tillbaka.

Känner sig tystad och hindrad att prata öppet om sin situation.

Britney menar att hon känt sig tystad och inte tillåten att tala öppet om hennes situation. Hon menar också att hennes advokat, som hon inte fått välja själv, inte informerat henne om att hon kunde ansöka om att få förmyndarskapet att upphöra. Han har också sagt till henne att hon inte kan tala öppet om sin situation. Britney berättar att hon har förlorat förtroendet för personerna som varit menade att ta hand om henne och att hon har svårt att lita på människor efter det här.

Källa: Huffington Post

Foto: Alamy

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!