Nöje

5 enkla knep för att flirta med självförtroende

Är du en av de som har svårt för att flirta? Här är expertens fem superenkla knep för att flirta på rätt sätt.

Foto: Unsplash

Vad är det som gör att vissa personer är så bra på att flirta? Dr Tara Fields, författaren bakom “The love fix”, menar att framgångsrikt flirtande är mycket mindre komplicerat än de flesta tror. Här är hennes bästa tips för att flirta med självförtroende.

1. Var dig själv

Det låter som en klyscha, men faktum är att autenticitet är din bästa vän när det kommer till att flirta rätt:

“Försök vara dig själv så mycket du kan och prata med personen på samma sätt som du gör med dina vänner”, säger Fields. “Det är det bästa sättet för dem att lära känna ditt riktiga jag. Om ni inte klickar så är det okej. Den personen var helt enkelt inte rätt för dig.”

2. Ögonkontakt

Ett lika enkelt som viktigt sätt att visa intresse för den du pratar med – och det personen har att säga – är att se dem i ögonen:

“Titta bara på personen – inte på ett konstgjort eller flirtigt sätt – utan på ett sätt som känns naturligt. Krångla inte till det”, säger Fields.

3. Ge dem en komplimang

Att ge en genuin komplimang kan kännas utelämnande eftersom det avslöjar hur du faktiskt känner inför personens utseende eller personlighet. Men även om tanken gör dig lite nervös så kommer den andra personen sannolikt uppskatta komplimangen och det faktum att du öppnar upp dig.

4. Ställ frågor

Att ställa frågor visar att du är intresserad av att lära känna personen på ett djupare plan, menar Fields:

“Oavsett om ni är på en bar eller lär känna varandra via videochatt, se till att notera vissa saker om personen. Om du har chattat med dem några gånger och märker att de alltid bär samma halsband, fråga dem varför det är speciellt för dem. Kanske fångade en unik målning på deras vägg ditt intresse; fråga dem om historien bakom den.”

5. Visa ditt sinne för humor

Om du har träffat en person några gånger är humor ett bra sätt att visa att du är bekväm med dem – och givetvis att se om deras humor matchar din.

“Om du är ute efter ett förhållande så vill du vara med någon som kommer att älska dig för den du är”, påpekar Fields.

Källa: Women’s Health Magazine

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!