Nöje

5 fantastiska öar du kan hyra på Airbnb

Även om det bara är mars så går nog de flesta av oss redan i semestertankar. Vart ska man åka? Vad vill man göra? Frågorna är många. Men varför inte lyxa till det på semestern och hyra en egen privat ö?

Foto: Alfred Lee (Alee)/Airbnb/Eivind/Airbnb

Airbnb finns i dag massvis med olika alternativa boenden. Varför hyra ett hotellrum när du kan hyra en hel ö? På Airbnb finns det massor av vackra öar du kan hyra och det behöver faktiskt inte heller vara jättedyrt.

 

Popa island, Panama

Popa island, Panama

Den här vackra ön är omringad av vackra korallrev. Ön har 5 bungalows som sammanlagt rymmer 14 personer. All elektronik drivs av solceller och vattnet kommer ifrån regn. Ön har också en vacker omgivning fylld med natur liknande Amazonas.

 

Kostar: 1474 kronor per natt

Mer information här! 

Foto: Francine/Airbnb

Nästa bild
Bird island, Belize

Bird island, Belize

Den här fantastiska ön ligger mitt i ett korallrev vilket utlovar fantastisk snorkling. Närmaste stad ligger 20 minuter ifrån ön vilket garanterar att du kommer vara avskild från resten av världen. Det här stället är perfekt för dig som letar en efter romantisk get-away eller som vill spendera tid tillsammans med familjen.

 

Kostar: 2947 kronor per natt

Mer information här!

Foto: Fred/Airbnb

Nästa bild
Vesterøy, Østfold, Norge

Vesterøy, Østfold, Norge

Den här söta stugan ligger på en ö mitt i Norge skärgård. Ett område som sägs ha mest soliga dagar per år i Norge. Här kan du både njuta av ön i sig själv, åka på båtutflykter till andra öar eller fiska. Perfekt för dig som är ute efter en avslappnade miljö och avskildhet.

 

Kostar: 1010 kronor per natt

Mer information här! 

Foto: Eivind/Airbnb

Nästa bild
El Nido, Filippinerna

El Nido, Filippinerna

Brother Island ligger precis utanför Filippinerna mitt i stilla havet. Genom att bo här kommer du få en äkta ö-upplevelse. Här finns möjligheter att leva som en riktig ö-bo och bland annat fiska på traditionellt filippinsk sätt. Den här ön är perfekt för dig som är sugen på att testa på något nytt!

 

Kostar: 3756 kronor per natt

Mer information här! 

Foto: Alfred Lee (Alee)/Airbnb

Nästa bild
Coron Palawan, Filipinerna

Coron Palawan, Filipinerna

Denna ö är ett bungalow-paradis precis invid en kritvit strand och kristallklart vatten. Här kan du verkligen leva ett strandnära liv á la Robinson. Ha en picknick-lunch på stranden eller grilla till middag. Ön ligger i provinsen Coron Palawan som är några öar som ligger söder om Manila.

Kostar: 1296 kronor per natt

Mer information här! 

Foto: Pamela/Airbnb

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!