Nöje

5 härliga paraktiviteter att göra i Stockholm till helgen

Stockholm som stad har mycket att erbjuda oavsett säsong men vi ska inte sticka under stolen med att vi älskar vår och sommar-Stockholm lite extra mycket.

Foto: Unsplash

Här listar vi fem härliga helgaktiviteter som passar perfekt för paret som är på jakt efter mysiga aktiviteter i huvudstaden att möta solen i.

Rosendals Trädgård

Rosendals Trädgård

Ta en promenad runt vackra Djurgården och möt vårsolen på idylliska Rosendals trädgård. Där kan du njuta av de vackra omgivningarna, strosa runt i växthuset eller ta en fika på det KRAV-certifierade trädgårdscaféet där de serverar allt från småkakor, till bakelser och lunch.

Läs mer här!

 

 

Foto: Instagram @rosendalstradgard

Nästa bild
Söndagsbrunch på Villa Källhagen

Söndagsbrunch på Villa Källhagen

Njut av en helgbrunch på supermysiga Villa Källhagen på Djurgården som är beläget ett stenkast från staden i natursköna omgivningar.

Varför inte kombinera brunchen med ett glas rosé på uteserveringen om vädret tillåter? I den välsorterade vinkällaren trängs nämligen flaskor från hela vinvärlden.

Läs mer här!

 

 

Foto: Instagram @villakallhagen

Nästa bild
Drottningholms slott

Drottningholms slott

Strosa runt i den vackra slottsparken och gå på guidad slottsvandring. Drottningholms slottspark är öppen året runt. Duka fram en picknick eller köp en glass på caféet.

Du kan även ta en slottsutflykt med båt från Stadhuskajen till Drottningholm. Då åker du med Strömma kanalbolag,

Läs mer här! 

Foto: Unsplash

Nästa bild
Fjäderholmarna

Fjäderholmarna

Med SL-kortet tar du dig till Stockholms närmaste skärgårdsö på bara 30 minuter från Nybrokajen. Strosa runt, njut av miljön eller slå dig ner för en picknick på klipporna. Här finns det även restauranger och fik med allt ifrån nyrökta räkor, till hemlagad glass & närproducerad öl.

Läs mer här!

Foto: Instagram @fjaderholmarnasbryggeri

Nästa bild
Fotografiska

Fotografiska

Fotografiska är en internationell mötesplats om och för fotografi. De erbjuder inte bara grymma utställningar utan även konserter, god mat och dryck i den populära restaurangen.

Läs mer här!

 

Foto: Instagram @fotografiska.stockholm

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!