Nöje

5 knep som får dig att se längre ut på bild

Bilder säger mer än tusen ord, och bilder är ju överallt nuförtiden! När du minst anar det dyker det upp en kamera eller mobil som ska föreviga något. För oss kortisar är det inte alltid så kul att fastna på bild, det är som att vi ser ännu kortare ut när bilden väl är tagen! Därför kommer här fem enkla knep som får dig att alltid upplevas lite längre.

Foto: Unsplash

Definitely having a white summer ??? @theluxenomad #alegriamykonos Outfit details on the link in my bio X

Ett foto publicerat av Natasha Oakley (@tashoakley)

1. Placera en hand på huvudet
Ha ena eller båda händerna i ansiktshöjd! Det kan ju kanske låta larvig, men du behöver inte sträcka armarna rakt upp som om du åkte bergochdalbana. Ha en hand i håret eller håll i solhattens kant litegrann, det kommer att addera lite längd till din siluett och dra blickarna uppåt.

 

 

 

2. Stå på tå
Såklart! Även om dina fötter kommer att vara med i bilden kan det göra underverk. Du blir inte bara längre, dina vader och din rumpa ser automatiskt mer vältränade och spänstiga ut!

 

 

out to lunch with @mariotestino

Ett foto publicerat av Gigi Hadid (@gigihadid)

3. Pressa axlarna bakåt
Din hållning är så viktig för hur du kommer att fastna på bild. Genom att fantisera om att du har ett snöre fastknutet mitt uppe på hjässan som drar dig uppåt och att rulla axlarna bakåt och lite neråt kommer du automatiskt få en utsträckt och elegant hållning som gör att du upplevs lite längre och ståtligare!

 

 

Floral kinda day in @paigedenim ? #liveinit

Ett foto publicerat av JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

4. Korsa ena benet framför det andra
Istället för att stå platt på marken med fötterna sida vid sida, lägg det ena benet lite framför det andra! Det skapar en liten illusion av att du har en längre mer utdragen figur!

 

No bra? No problem!… ? #fittings

Ett foto publicerat av Shay Mitchell (@shaym)

5. Vinkla kameran lägre
Du behöver inte klippa ditt ansikte på alla bilder, men att låta kameran kapa någon centimeter av din hjässa eller åtminstone inte ta med allt för mycket luft ovanför det kan få dig att upplevas längre.

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!