Nöje

5 makeovers av Therése Lindgren att inspireras av inför Halloween

Vill du klä ut dig på Halloween men vet inte till vad? Vi har listat 5 spännande och roliga looks av Youtubern Therése Lindgren som kräver olika mycket utrustning (och hudsmärta …).  Några av dem är för dig som vill gå all in och beställa hem material veckor innan, men det finns också en variant för dig som kommer på samma dag att du inte har någon utklädnad. Mycket nöje!

Foto: Skärmbild på Therése Youtube-video.

Halloween närmar sig med stormsteg, och oavsett om du ska umgås med några få vänner eller fira hemma själv så är det alltid en chans att klä ut sig och testa nya sminkningar. Varför inte dra ihop ett Facetime-häng med dina bästa vänner? Perfekt om ni alla bor på olika platser! Den svenska Youtubern och influencern Therése Lindgren har gjort några minnesvärda makeovers på sin Youtubekanal – du hittar de bästa här nedanför!

1. Panda

I Therése senaste video utbrister hon att det här utan tvekan är den bästa makeovern hon har gjort – och vi är beredda att hålla med! Hur hon fick bort alla tussar som hon limmat fast på huden med ögonfranslim låter vi (och hon) vara osagt, men med tanke på att videons titel är “Kommer definitivt sakna att ha HUD efter denna video… *RIP MITT ANSIKTE*” och omslagbilden på den nedan så vågar vi nog ändå lova att detta inte är något för den med känslig hy (eller som tänkt vistas bland folk på några dagar efteråt).

2. Ursula från Lilla Sjöjungfrun

Om pandalooken inte direkt var så snäll mot huden så har den här looken ungefär samma effekt på håret – sannolikt är det en av anledningarna till att Therése för första gången valde att klippa en kortare frisyr, då delar av håret gick av när hon tvättade bort looken. Med det sagt – om vi springer på en passande peruk så ger vi oss gärna på att återskapa denna otroliga Disneyskurk-look!

3. Penntroll

Vill du drömma dig tillbaka till barndomens glada dagar? Ett av våra nöjen var att leka med det små penntrollen som alltså var troll som satt längst upp på blyertspennan (ja, det här var innan smartphones fanns). Även här spår vi att håret inte blir överlyckligt – men alla som ser dig kommer i alla fall att bli det!

4. “Förförisk havsfru”

Vi erkänner – vi fick upp ögonen för den här videon för första gången när Margaux Dietz provade på att återskapa samma look. Och vi är inte helt hundra på hur förförisk looken faktiskt är, särskilt eftersom Therése berättar att hundägaren hon mötte i skogen blev extremt skärrad och sprang för sitt liv åt andra hållet. Så om det är den effekten du är ute efter så passar den ju helt perfekt – och om inte annat så får du smink- och specialeffekttips med oväntade redskap. 

5. Katt/kanin/råtta

Nej, det här kanske inte är Therése Lindgrens allra mest spektakulära video – men så säger hon också i klippet att hon gjort den med produkter som de flesta har hemma, utan att du behöver köpa till något. Perfekt för dig som är ute i sista sekund, med andra ord!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!