METRO MODE +

5 nyckeltrender att fynda på Black Friday

Vill du ligga ett steg före med våren och sommarens nyckeltrender? Vi listar fem av 2023 års största trender som du kan fynda på JJXX:s Black Friday-rea!

Idag får du 20 % Rabatt på allt!

Foto: JJXX

Nästa års mode är en blandning högt och lågt, från vår tids nytolkning av grunge till festliga material som fjädrar och paljetter. Här nedan hittar du fem av 2023 års största trender som du kan passa på att investera i redan nu!

1. Fickor

Våren och sommaren 2023 är plagg med fickor – byxor, jackor, overaller – något av det trendigaste du kan dra på dig! Extra mycket fokus har det varit på cargobyxan, vars upphöjda status i modesammanhang inför nästa år har bekräftats av bland annat Givenchy, Fendi och Christian Dior. Varför inte göra som Versace och satsa på en modell i lite finare material?

2. Grunge med en twist

2023 års version av grunge innehåller visserligen rutiga flanellskjortor, fransiga sömmar och slitet denim, men dessa inslag mjukas upp av en stilren sko, prydligt fönat hår eller noga utvalda smycken. Med andra ord: släng inte ut hela garderoben men investera gärna i en rutig skjorta, stilrent vitt linne och rymliga jeans för att återskapa Kate Moss look för Bottega Veneta under modeveckan i Milano.

3. Frossa i denim

I vår och sommar får gärna hela outfiten bestå av denim, ända ned till stövlarna! För dig som inte är helt övertygad kan en jeanskjol i midi- eller maxilängd vara den perfekta kompromissen.

4. Iögonfallande material

När det kommer till partykläder hänger trenden med paljetter med in i 2023, så passa på att investera i någon av de fina glimrande klänningar som finns i butik just nu! Andra festliga material att satsa på är fjädrar och fransar.

5. Sensuellt och transparent

Mycket av 2023 års festmode för tankarna till sängkammaren: korsetter är fortsatt trendiga, medan vi gärna satsar på spets och transparenta material. Hitta en mellanväg som fungerar för dig – vi älskar JJXX:s lilla svarta klänning här nedan!

Satin Cargo Trousers - JJXX

Satin Cargo Trousers - JJXX

Pris: 650 kronor, Köp Här!

Nästa bild
Overshirt - JJXX

Overshirt - JJXX

Pris: 260 kronor, Köp Här!

(Nedsatt 60%)

Nästa bild
Wide fit jeans - JJXX

Wide fit jeans - JJXX

Pris: 800 kronor, Köp Här!

Nästa bild
Midi denim skirt - JJXX

Midi denim skirt - JJXX

Pris: 270 kronor, Köp Här!

(Nedsatt 40%)

Finns även i ljusblått!

Nästa bild
Sequinklänning - JJXX

Sequinklänning - JJXX

Pris: 800 kronor, Köp Här!

Nästa bild
Glitter Mesh Dress - JJXX
Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!