Nöje

5 (oftast smygande) tecken på att ni snart kommer att göra slut

Ni älskar varandra, ju – men kanske mer som vänner när det kommer till kritan? Vi vet, det är ibland oerhört svårt att veta. Speciellt när kärlek kan komma i olika skepnader genom perioder i livet.

Foto: Unsplash

Dessa fem tecken nedan vågar vi dock påstå vittnar om att ni klarar er bättre isär.

1. Ni har slutat ha sex

1. Ni har slutat ha sex

Detta kan vara ett starkt tecken på att relationen inte mår bra. Och här handlar det inte om ett visst antal ligg i veckan, utan snarare lust. Att ha ups and downs i sex-livet är inte konstigt och mår en i relationen inte bra så bör inte den andra pressa på. Har ni dock helt slutat tänka tanken på sex, så bör frågan om relationen nått sitt bäst-före-datum besvaras.

Foto: Pexels

Nästa bild
2. Ni är inte fysiska med varandra

2. Ni är inte fysiska med varandra

Sex är en sak som många skulle beskriva som en viktig komponent i ett förhållande men underskatta inte pussar, kramar och mys i soffan! Dessa handlingar visar nämligen kärlek och omtanke om något, samt får oss att må bättre, bli mindre stressade och på bättre humör. Utan fysisk beröring förvandlas relationen snabbt till vänskap.

Foto: Unsplash

Nästa bild
3. Attraktionen är som bortblåst

3. Attraktionen är som bortblåst

Den första, högst ytliga, men ack så härliga förälskelsen (då det känns som om du träffat Brad Pitt eller motsvarande) är som bortblåst och det är helt okej. Men attraktionen till en person har ofta ingenting med yta att göra utan handlar om en känsla. Bevara den. När den väl försvunnit är den nämligen nästan omöjlig att hitta igen.

Foto: Unsplash

Nästa bild
4. Ni gör helst saker på egen hand

4. Ni gör helst saker på egen hand

Förr gjorde ni precis allt ihop och var i andras ögon löjligt oskiljaktiga. Nu gör ni (mer än gärna) saker på egen hand och tycker mest att det är skönt när den andre har planer eller reser bort. Detta kan även vara ett sundhetstecken då par inte behöver göra allt ihop (!) MEN när du hellre är ensam eller med dina vänner, framför din partner för femte helgen i rad kan något vara på tok …

Foto: Pexels

Nästa bild
5. Ni älskar varandra – men inte som förut 

5. Ni älskar varandra – men inte som förut 

Ja, ni älskar varandra men inte som ett par – utan mer som vänner eller i värsta fall: som syster och bror. Tryggheten och tilliten finns där, liksom humorn och den sköna och avslappnade jargongen. Ni bråkar aldrig men ungefär där tar det härliga slut … Att pirret i magen flugit sin kos är inte konstigt men när du inte längre älskar din partner som du en gång gjorde är något helt klart fel …

Foto: Pexels

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!