Nöje

5 regler som Kim Kardashians assistenter måste följa

Med tanke på Kim Kardashians många åtaganden är det inte konstigt att hon ställer höga krav på sina assistenter. Här är några av de saker som Kardashians anställda måste göra för att få jobba för realitystjärnan.

Foto: Instagram @kimkardashian

Vad krävs egentligen för att jobba för Kim Kardashian? Av Your Tangos sammanställning att döma handlar det om allt ifrån att vara välorganiserad till att vara flexibel med arbetstimmar. Här är fem reglar som Kim Kardashians assistenter måste följa.

1. Garderoben måste vara perfekt

Enligt en person som har inblick i Kim Kardashians liv är det inte ovanligt att realitystjärnan byter kläder flera gånger under en och samma förmiddag. Kardashian ska dessutom ha vanan att slänga kläder på golvet i garderoben, så hennes assistenter jobbar hårt för att hålla utrymmet snyggt och prydligt.

“Kims garderob är helig i deras hus, och hon vill att den ska se oklanderlig ut alla tider på dygnet”, säger källan. “Hon får till och med personalen att stanna kvar sent på kvällen för att organisera den efter tillställningar.”

2. Säg inget dåligt om Kim till hennes systrar

I ett avsnitt av “Keeping Up With The Kardashians” säger Kim till Kourtney att hennes vänskap med Kims assistent är “olämplig”. Kourtney hade tillbringat en utekväll med assistenten, som då berättat att hon inte var nöjd med sin position.

“Tycker du att det är konstigt att du är vän med min assistent?” frågar Kim Kourtney i avsnittet. “Jag menar, tänk om jag helt plötsligt blev bästis med Megan [Kourtneys assistent]. Jag tror att du definitivt skulle säga att det var konstigt.”

3. Inga smycken i huset

I oktober 2016 blev Kim utsatt för ett inbrott när hon befann sig i ett hotellrum i Paris. Under rånet blev hon av med två mobiltelefoner och smycken för ett sammanlagt värde av tio miljoner dollar.

Sedan den traumatiska händelsen bär Kim sällan dyra smycken när hon är ute och hon undviker att ha dyra saker hemma. Därför vill hon inte heller att hennes assistenter ska ha på sig dyra smycken när de jobbar.

“Jag kan inte sova om jag har smycken i mitt kassaskåp, eller pengar eller något annat i mitt hus. Jag lever helt enkelt inte så”, sa Kim i ett avsnitt av “Keeping Up With The Kardashians”.

4. Ta anteckningar

En av Kims assistenter har berättat att det finns så många detaljer att hålla reda på i jobbet att anteckningar är absolut nödvändiga.

Kim assistent Stephanie Shepherd berättade om detta i en intervju 2017:

“Även om du tror att du kommer komma ihåg något så kommer du inte göra det. Varje gång jag ser en praktikant som inte anteckningar när de får instruktioner så tänker jag, du kommer klanta till det här! Bara skriv ner det – det är inte så svårt!”

5. Du måste vara tillgänglig dygnet runt

Victoria Villaroel, Kylie Jenners före detta assistent, har berättat att hon i stort sett måste vara tillgänglig dygnet runt, och enligt uppgifter gäller samma sak för Kim assistenter.

“Hon ringer mig klockan två på natten och jag svarar”, berättar Villaroel. “Jag har inte direkt några fasta timmar. Det är i stort sett när jag behövs.”

Källa: Your Tango

Foto: Instagram @kimkardashian

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!