Nöje

5 saker du inte visste (men vill veta) om Beyoncé

Att Beyoncé eller Queen B som hon allt som oftast kallas hör till stjärnornas crème de la crème är det nog få som kan säga emot. I en exklusiv intervju med ELLE öppnade hon upp sig och berättade om allt i från vad som gör henne ledsen till hemlisar som vart hon shoppar och mycket mer. 

Beyonce

Här listar vi 5 saker vi inte visste om Beyoncé!

 

1. Jo, även Beyoncé känner smärta och anser att det är nödvändigt.

“Alla upplever smärta och det är inte alltid vackert, men nödvändigt. Jag kunde inte hålla min dotter i famnen innan jag upplevt smärtan av förlossningen!”

 

2. Topshop är enda stället där hon kan shoppa ifred! 

“Jag har shoppat på Topshop i säkert tio år nu. Det är en av de enda platserna där jag faktiskt får handla ifred vilket gör att jag känner mig som en tonåring… När jag var i London, var det som meditation för mig att dra ner hatten och bara gå vilse bland kläderna.

 

3. Destinys Child hjälpte henne upptäcka sin inre styrka.

“Jag skulle säga att jag upptäckte min inre styrka och makt efter vårt första album med Destinys Child. De vi arbetade med då trodde inte riktigt att vi var popstjärnor och underskattade oss. På grund av detta tillät de oss att skriva våra egna låtar och bestämma hur våra videos skulle se ut helt själva, vilket skulle visa sig vara det bästa. Det var då jag tog kontrollen och blev den konstnär jag är i dag.

 

4. Hennes mamma vet exakt hur man gör hennes dag.

“En av de bästa sakerna med min mamma är hennes förmåga att känna av när jag går igenom en tuff tid. Hon messar mig de mest kraftfulla bönerna, och de kommer alltid i rätt tidpunkt då jag behöver dem. ”

 

5. Den verkliga anledningen till att hon visade ordet “feminist” under låten “Flawless” kan överraska dig.

“Jag valde inte att visa upp ordet feminism i min sång “Flawless” för att berätta för världen att jag är feminist. Jag gjorde det för att belysa vad det egentligen betyder. Jag tror inte riktigt att folk känner till eller förstår vad en feminist är, men det är mycket enkelt. Det är någon som tror på lika rättigheter för män och kvinnor. Jag förstår verkligen inte varför ordet har en negativ klang i dag.”

 

Här hittar du intervjun med ELLE i sin helhet >>

 

Källa: Elle.com & Marieclaire.com 

Foto: REX Features 

 

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!