Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

5 saker framgångsrika kvinnor aldrig gör på morgnarna

Vad gör framgångsrika kvinnor på morgonen, eller vad gör de inte på morgonen? Det är dags att ta en titt på dina morgonrutiner.

Foto: REX

Vi hör ju ständigt om att morgonen är den bästa tiden på dygnet, det är då vi kan samla våra tankar och planera dagen. Det är dags att ta tillvara på morgontimmarna och se över dina vanor. Mydomaine frågade 13 framgångsrika kvinnor om deras morgonvanor och de kom fram till att det är 5 saker de aldrig gör.
 
1. Planerar vad de ska ha på sig
Hillary Kerr, grundare av Clque Media Group, skulle aldrig fatta några beslut på morgonen.

– Jag försöker förbereda så mycket redan kvällen innan. Planera kläder, packa gymväskan och fixa lunch. Ju mindre beslut jag måste fatta på morgonen desto bättre.
 
2. Kollar mejlen
Kolla aldrig mobilen det första du gör på morgonen.
– Om jag inte får komma ut ur huset och träna innan jag kollar mejlen blir jag helt slut, säger Erika Serow, VD för Sweaty Betty.

En studie visade också att de som kollar sin mejl frekvent under hela dagen är mer stressande än de som bara kollade den några gånger under dagen.
 
3. Ignorera familjen
Skådespelerskan Judy Greer ser alltid till att ha tid på morgonen för familjen.

– Jag försöker att inte röra min telefon det första jag gör, utan jag vill först gå ut med min hund.

En studie publicerad i The Journal of Positive Psychology visade att kvalitetstid tillsammans med din partner för dig att må bättre. Så inte helt fel att börja dagen med lugn stund med din partner.
 
4. Snoozar
Hur frestande det än är så gör tyvärr snoozeknappen dig mer ont än gott. De kvinnor Mydomanie har pratat med är överens om att de aldrig snoozar.
 
5. Stressar
Ta tid på morgonen till dig själv och stressa inte det första du gör. Bonnie Comley, trefaldigt prisad Broadway-producent skulle aldrig stressa iväg på morgonen.

–  Jag måste börja mina dagar på en positiv plats. Jag börjar med mindfulness och efter det gör jag en att göra-lista som endast fokuserar på realistiska uppgifter. Gör en lista på vad du kan göra på vad du kan göra idag, imorgon och om en vecka.

Foto: REX

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!