Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

5 saker vi redan nu vet om Orange Is The New Black säsong 4

5 saker vi redan nu vet om Orange Is The New Black säsong 4
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/03/netflix-arg.jpg

Boo & Flaca kommer ta mer plats

Karaktärerna Lea “Big Boo” DeLaria och Jackie “Flaca” Cruz har båda blivit uppgraderade till huvudpersoner så de kommer vi antagligen att få se mer av.

Foto: Netflix / cinemablend.com

https://metromode.se/files/2016/03/Jolene-purdy-orange-is-the-new-black-2016.jpg

Det kommer en ny karaktär

Skådespelerskan Jolene Purdy har bekräftats som ny i serien. Hon har tidigare varit med i The Dome. Netflix har dock inte bekräftat vilken roll hon kommer att spela. Vem tror ni hon kommer vara? En ny fånge? En ny fångvaktare?

Foto: REX features

https://metromode.se/files/2016/03/judy-king-netflix-2.jpg

Judy King kommer till fängelset

Blair Brown som spelar Judy King kommer få mycket större plats i säsong 4. I slutet av säsong 3 fick vi nämligen se tv-kocken anlända till Litchfield. Enligt Blair Brown själv kommer hennes närmsta allierade att vara Poussey Washington. Ingen chock där direkt.

Foto: Netflix / cinemablend.com

https://metromode.se/files/2016/03/ruby-rose-orange-is-the-new-black.jpg

Vi kanske får vi se Stella igen?

Karaktären Stella som spelas av Ruby Rose fick ju lämna Litchfield i slutet av säsong 3 för att tas till ett högsäkerhetsfängelse. Kommer vi att få se henne igen i säsong 4? Inget tyder på att hon kommer tillbaka men inget vet med säkerhet inte ens Ruby Rose själv. Det vi vet är att hon i alla fall inte kommer synas lika mycket som förra säsongen.

Foto: Rex features

https://metromode.se/files/2016/03/Lauren-prepon-orange-is-the-new-black.png

Alex kommer tillbaka på ett eller annat sätt

Är Alex död eller inte? Säsong 3 slutade med att vi fick se en av Kubras män övermanna henne men vi fick aldrig veta hur det gick sen. Laura Prepon som spelar Alex postade i alla fall på Instagram att hon såg fram emot säsong 4 så det verkar som hon kommer tillbaka!

Foto: Instagram: lauraprepon

17 juni kommer säsong 4 av Orange Is The New Black och det känns som en evighet dit. Dessutom har Netflix precis släppt en ny teaser som får oss att längta ännu mer. Även om det är långt kvar till premiären vet vi redan nu några saker om säsong 4.

Förutom att Netflix släppt en ny teaser så har de också bekräftat att det inte bara blir en säsong 4 av Orange Is The New Black utan det kommer även en säsong 5, 6 och 7. Detta gör såklart att vi bara längtar ännu mer. Den stora frågan just nu är vad som egentligen kommer att hända? Metro Mode har listat 5 saker vi redan nu vet kommer hända i säsong 4. (Spoiler-varning, har du inte sett säsong 1-3 bör du inte klicka in dig i bildspelet!)

 


Foto: Netflix
Källa: cinemablend.com

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!