Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

5 sevärda serier att streama under augusti

Augusti bjuder på flera spännande nya serier – samt några kära återseenden. Vi listar fem serier värda att spana in denna månad!

Foto: Disney+

Svårt att hitta något bra att titta på? Nedan hittar du fem serier som antingen har premiär eller återkommer med en ny säsong i augusti.

Depp v. Heard – Netflix

Rättsdramat mellan Johnny Depp och Amber Heard blev en av fjolårets största snackisar. I dokumentären Depp v. Heard bjuds tittarna på både material från rättegången och sociala medier-profilers kommentarer kring dramat. Samtidigt ställs frågan: Hur påverkade allmänhetens åsikter utfallet?

Only Murders in the Building – Disney+

Selena Gomez spelar en av huvudrollerna i denna serie där tre grannar stöter på varandra i ett trapphus i New York – och beslutar sig för att utreda ett mord som skett i samma byggnad. Säsong tre finns nu att streama på Disney+!

The Lost Flowers of Alice Hart – Amazon Prime Video

Om du älskade Big Little Lies får du inte missa detta drama av samma skapare. Serien följer en ung flicka, Alice Hart, vars våldsamma barndom kastar en mörk skugga över hennes vuxna liv. En berättelse med ett kraftfullt budskap och mästerliga Sigourney Weaver i en av huvudrollerna.

Painkiller – Netflix

Denna serie med bland andra Uzo Aduba och Matthew Broderick i framträdande roller handlar om USA:s opioidkris som har skördat tusentals offer. Krisens orsaker och konsekvenser skildras ur olika synvinklar: förövarnas, offrens, och sanningssökarnas.

Ragnarök – Netflix

Denna fantasyserie äger rum i en liten norsk stad där varma vintrar och våldsamma skyfall tyder på att slutet är nära. Kan räddningen ligga i tonårskillen Magnes nyfunna krafter?

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!