Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Som skådis får du vara beredd på det mesta, ena dagen kan du få spela djur och nästa

Nöje

5 skådisar som avskyr karaktärerna de är förknippade med

5 skådisar som avskyr karaktärerna de är förknippade med
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/07/robert-pattinson.jpg

Robert Pattinson - Edward

Okej… Robert Pattinson gillar tydligen inte Twilight, inte Edward och han kan inte förstå hur alla verkar gilla både Twilight och Edward. I en intervju har han sagt: ” Han är den löjligaste personen någonsin … ju mer jag läste manuset, ju mer hatade jag den här killen … Dessutom är han en 108-årig oskuld så han har ju uppenbarligen problem. ”

Foto: REX

https://metromode.se/files/2016/07/Allison-williams.jpg

Allison Williams - Marnie

Girls blev snabbt en hit, men Allison Williams har problem med karaktären hon spelar. Marnie.

– Marnie skulle göra mig galen om vi var vänner i verkliga livet, men jag måste tänka bort det när jag spelar henne. Att ligga med Elias (Andrew Rannells) är sjukt, att ligga med Ray (Alex Karpovsky) är sjukt, att ständigt stöta på Desi (Ebon Moss-Bachrach) fast han nämner sin flickvän i deras första samtal är sjukt. Fast jag måste vara där på soffan med henne och Elias hoppas att de får till det, jag måste vara i lägenheten med Ray vilja att något ska hända, och jag måste stödja hennes strävan efter Desi, säger hon till Buzzfeed. 

Foto: REX

https://metromode.se/files/2016/07/Kate-Winslet.jpg

Kate Winslet - Rose

Kate Winslet hatar inte filmen Titanic utan sin insats.

– När jag ser den tänker jag bara: ”Seriöst, gjorde du verkligen så” Herregud… och min amerikanska accent , jag kan inte lyssna på den, den är förskräcklig, säger hon till the Telegraph. 

 

Foto: REX

https://metromode.se/files/2016/07/Adam-brody.jpg

Adam Brody - Seth Cohen

Vi vet inte om vi vill veta det här, men Adam Brody är trött på Seth Cohen. Hur en nu kan vara det.  Tydligen vill han inte prata om honom längre.

– Det blir väldigt tråkigt, det är allt. Det enda som stör mig är inte att ja inte är stolt över det jag har gjort, utan att jag känner att jag redan har sagt allt, säger han till Huffington Post.

 

 

Foto: REX

https://metromode.se/files/2016/07/Blake-lively.jpg

Blake Lively - Serena Van der Vodsen

Blake Lively gillade inte sättet Serena var på och det hon sände ut till publiken. Hon tycker även det är jobbigt att hon ständigt förknippas med rollen.

– Det är så konstigt när personer tycker att de känner en väldigt väl, fast de egentligen inte gör det. Jag skulle inte vara stolt över att vara personen som gav någon kokainet som gjorde att de tog en överdos, den som sen sköt någon och låg med sin bäste väns pojkvän, säger hon till Allure.

 

Foto: REX

Foto: REX

Som skådis får du vara beredd på det mesta, ena dagen kan du få spela djur och nästa en känd forskare. Det du framförallt måste vara beredd på är att bli förknippad med en karaktär. Det är nog inte så lätt, speciellt inte om man avskyr den karaktären.

Tydligen så är några av våra älskade karaktärer hatade av de som spelade dem. Här är 5 skådisar som inte gillar rollerna de är kända för.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand