Nöje

5 tecken – så vet du om hen vill ha något seriöst på Tinder

Har du fått en flört på Tinder, men är osäker på om personen är ute efter något seriöst? Här listar vi 5 tecken som tyder på att han eller hon är intresserad på riktigt.

Foto: Unsplash/ @wiesehofer & @loganstrongarms

1. Hen vill ses, inte bara chatta

Är det bara massa snack fram och tillbaka och hen kommer med ursäkt på ursäkt varje gång ni har bestämt träff? Ibland kan ursäkten faktiskt stämma, men ställer hen in flera gånger? Ta en funderare över om personen är värd din tid!

2. Hen planerar in en riktigt dejt

Föreslår din flört att ni exempelvis ska ses på en fika eller något mer uppstyrt? Då kan det vara ett tecken på att hen verkligen vill träffa dig och är beredd att ge dig tid.

3. Hen vill lära känna dig

Din flört vill lära känna dig på riktigt och frågar dig personliga saker och anstränger sig för att ta reda på mer om dig. Det är inte bara kallsnack, utan ni får med tiden reda på andra saker om varandra.

4. Hen minns saker ni har pratat om

Har du kanske berättat något under tiden ni chattade har hen lagt det på minnet. Kanske tar personen upp det under dejten och frågar “hur det gick med syrrans baby shower?” Detta är en indikation på att hen lyssnar och tar åt sig av vad du säger och är genuint intresserad av att lära känna dig.

5. Hen hör av sig normala tider 

Hör din dejt bara av sig under festkvällen eller sent in på småtimmarna? Då kan det vara ett tecken på att din flört bara är ute efter sex, och inget förhållande. Hör dig dejt av sig på mer normala tider är det mer seriöst och personen är antagligen ute efter något mer.

Foto: Unsplash/ @freestocks

Källa: Hälsoliv

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!