Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Vad sägs om en pringles-skopa, en tandkrämstandborste eller en gaffel som kyler maten

Nöje

6 fantastiska barnteckningar som blivit riktiga uppfinningar

6 fantastiska barnteckningar som blivit riktiga uppfinningar
6 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/02/barn-teckningar-barns-uppfinningar-forvandlades-blev-riktiga-produkter-uppfinngar-gaffel-bestick-kylare.jpg

"Food cooler"

Denna lilla manick är en ”matkylare”, istället för att blåsa på den varma maten kan man använda denna gaffel med inbygd fläkt. Uppfinnare: Ameliya, 6 år.

https://metromode.se/files/2016/02/barn-teckningar-barns-uppfinningar-forvandlades-blev-riktiga-produkter-uppfinngar-lampa-persienner.jpg

"Shady lamp"

Denna lampa är en variant på en dimmer. Lampskärmen fungerar som en persienn och beroende på hur man vinklar så blir det ljusare eller mörkare.
Uppfinnare: Layla, 11 år.

https://metromode.se/files/2016/02/barn-teckningar-barns-uppfinningar-forvandlades-blev-riktiga-produkter-uppfinngar-pomes-frites-maskin.jpg

"Easy Slice Fryer"

En manick som både skivar och friterar potatisen. Perfekta pomes frites i ett tryck. Uppfinnaren själv beskriver den som en potatispistol. Låter inte helt fel. Uppfinnare: Isac Pawson, 11 år.

https://metromode.se/files/2016/02/barn-teckningar-barns-uppfinningar-forvandlades-blev-riktiga-produkter-uppfinngar-pringles-skopa-slev-chipsslev-.jpg

"Pringle hook"

Vi har väl alla stött på problemet att försöka få upp ett chips ur pringlesröret? Nu finns det en lösning, en chipsskopa!
Uppfinnare: Georgia, 11 år.

https://metromode.se/files/2016/02/barn-teckningar-barns-uppfinningar-forvandlades-blev-riktiga-produkter-uppfinngar-tandkram-tandborste-.jpg

"Tooth-O-Matic"

En tandborste med inbyggd tandkräm. Tandborsten ser lite ut som en spruta och det är bara att trycka upp så mycket du vill ha.
Uppfinnare: Henry, 12 år.

https://metromode.se/files/2016/02/barn-teckningar-barns-uppfinningar-forvandlades-blev-riktiga-produkter-uppfinngar-war-avoider-krigsundvikare-.jpg

"War avoider"

Denna är både fin och sorglig. Detta är en  plattform som man  kan installera på sitt hus. Huset och trädgården hamnar ovanför marken där allt hemskt händer.
Uppfinnare: Charlotte, 11 år.

Vad sägs om en pringles-skopa, en tandkrämstandborste eller en gaffel som kyler maten? Det är några av de saker som barn runt om i Storbritannien tyckte behövdes.
Den brittiske designern och uppfinnaren Dominic Wilcox frågade 450 barn runt om i Storbritannien att komma på ideér till uppfinningar. Därefter valde han ut 60 teckningar som skulle bli riktiga produkter. Barnen bjöds in och fick förklara hur deras uppfinning skulle se ut och fungera. Tillverkarna hade fyra veckor på sig att producera uppfinningarna och det var noga att resultatet skulle bli precis så som barnen vill ha dem. Vissa av uppfinningarna är verkligen helt fantastiska och vi hade gärna velat ha flera av dem!
Källa: Bored Panda

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry