Nöje

6 härliga nyheter inför festivalen Way out West 2016 i Göteborg

Way out west 2016

Om det är något vi längtar till i slutet av sommaren så är det Way out West i Göteborg. Metro Mode kommer givetvis att vara på plats men till dess var vi tvungna att ta reda på alla nyheter för i år. 

1. Bredare utbud på matfronten med bland annat världens första helt vegetariska MAX-restaurang på området. Dessutom erbjuds ett par riktigt bra alternativ om du önskar mer “fine dining”. Detaljerna är hemliga än så länge.

Way out west 2016

2.”Höjden” är ett nytt område i Slottsskogen där det även kommer att vara en helt ny scen. Mer detaljer om det släpps senare i sommar. 

3. Första titlarna av filmprogrammet finns på WOW:s webbsida. Mer information om det hittar du här!

4. Det satsas mer på det alkoholfria dryckesutbudet på området. Toppenbra, säger vi på Metro Mode. 

Way out west 2016

5. Höjdpunkterna i musikväg, enligt Way out Wests pressgäng, är bland annat Anohni (fd Antony & the Johnsons) som hade nyligen en stor spelning på Sónar i Barcelona. Spelningen fick väldigt bra recensioner och “kommer bli magiskt på WOW”. Även PJ Harvey, Morrissey och SIA är ett måste.

Way out west 2016

6. Klubbprogrammet (Stay Out West) drar igång på kvällarna och nätterna. Samlingsplatsen till detta är Bananpiren (tre scener på ett stort område) där du bland annat kan se The Avalanches och AlunaGeorge. Anderson .Paak får du inte missa och “måste upplevas live under Stay Out West”. Foto: Faramarz Gosheh / Way Out West

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!