Nöje

6 heta restaurangöppningar i Stockholm som du inte vill missa i höst!

Är du också en riktig foodie? Då vill du troligtvis inte missa några heta nyöppningar som ansluter till Stockholms restaurangscen under hösten. Nedan har vi listat 6 spännande krogar som du definitivt kommer att vilja testa!

Foto: Åsa Ingrosso / La perla

 

 

 

 

La Perla - Södermalmsallén 36-38

La Perla - Södermalmsallén 36-38

Emilio Ingrosso tar äntligen hem La Perla till Sverige och Stockholm. Tillsammans med sin fru Åsa Ingrosso och ägarna till Usine öppnar de nu en ny restaurang på Söder. Restaurangen kommer att ligga i området kring Södra Station och öppnar 1 november.

Nästa bild
Nour, Norrlandsgatan 24

Nour, Norrlandsgatan 24

På Norrlandsgatan 24 öppnar Sayan Isaksson en restaurang som delar namn med Isakssons sexåriga dotter – Nour. Här kan du förvänta dig nordisk samtida matlagning med Japanska influencer.

Nästa bild
Omaka - Uggleviksgatan 2C

Omaka - Uggleviksgatan 2C

På den nya krogen Omaka får ölen stå i centrum. Lokalen innefattar både bryggeri och restaurang. Ölen kompletterar maten – och vice versa. Paradrätten är fiskrätten Hamachi.

Nästa bild
La Girafe - Fleminggatan 39

La Girafe - Fleminggatan 39

På restaurangen La Girafe på Fleminggatan, kommer du att kunna avnjuta mat med franska influencer. Förutom flera franska klassiker så spår grundaren att schnitzeln på menyn kommer att bli en signaturrätt för restaurangen.

Nästa bild
Canta Lola - Grev Turegatan 6

Canta Lola - Grev Turegatan 6

Är du en sucker för Peruansk mat? I så fall kommer du inte inte att bli besviken på restaurang Canta Lola! Namnet som översätts till “sjung Lola” är en hyllning till livet, värmen och glädjen.

Nästa bild
Främmat - Dalagatan 54

Främmat - Dalagatan 54

Nyöppnade Främmat verkar vara som upplagt för ett vinnande koncept med ett riktigt dreamteam i köket. Kalle Nilsson har tidigare arbetat på Punk Royale och Jonas Helgesson på Adam/Albin. Det har nu blivit dags för de båda att slå upp dörrarna till sin första krog tillsammans.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!