Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

6 nya tv-serier vi inte tänker missa hösten 2016

Misströsta inte för att sommaren går mot sitt slut utan gläd dig istället för att hösten är på ingång, fylld med soffmys, tända ljus och grymma serier. Här listar vi sex nyheter vi inte tänker missa! 

Strangerthings-netflix-2016

Stranger things

Stranger Things av bröderna Duffer utspelar sig under 1980-talet i Indiana där en pojke vid namn Will Byers försvinner spårlöst. Wills mamma Joyce, blir desperat i sitt försök att hitta sonen och gör allt vad hon kan medan polischefen Jim Hopper börjar utreda saken. Något som även Wills vänner gör. När vännerna träffar en mystisk flicka i skogen börjar ledtrådarna sakta men säkert komma upp till ytan. Kan den konstiga flickan veta var Will är? Samtidigt lurar en farlig kraft under ytan…

sarah-jessica-parker-divorce

Divorce

Nya serien Divorce med Sarah Jessica Parker är allt annat än Sex and the City! Divorce handlar om Frances, en tvåbarnsmamma som efter tio års äktenskap börjar tänka över sitt liv.

Anna-Friel-Marcella-2016

Marcella

Efter den internationella succén med “Bron” fick svenska Hans Rosenfeldt chansen att göra “Marcella” för brittisk tv. Marcella Bäckland lämnade Metropolitan Police för att vara med hennes familj, när hennes man plötsligt lämnar henne. Hon återvänder då till sitt jobb och blir tilldelad ett mordfall som verkar störande bekant.

 

the-get-down-serie-2016

The Get Down

Den 12 augusti landade första säsongen (med sex avsnitt) av The Get Down som handlar om ungdomar på samhällets botten som släpper loss sin kreativa ådra och introducerar hiphop, punk och disco för världen.

the-night-off-2016

The night off

The Night Of är en kriminaldramaserie i åtta delar som utspelar sig i New York där Nasir “Naz” Khan, en oskyldig ung pakistan-amerikan, ser ut som en brutal kvinnomördare efter en mardrömsnatt på Manhattan.

Syrror. Gruppbild. Foto Linus Hallsenius

Syrror 

“Syrror” heter serien som har premiär i TV4 i höst. Den handlar om fyra sjuksköterskor på en akutmottagning i Stockholm. Serien präglas av dramatik, spänning och romantik, enligt TV4.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!