Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

6 tecken på att du hittat din själsfrände i livet – i en hund

Visst, du har kanske flera vänner du skulle kunna kalla bästis men när det väl kommer till kritan kan ingen mäta sig med ditt lilla hjärta. Här listar vi sex tecken på att du hittat din själsfrände i livet – i en hund!  

1. Du skryter ofta 

Har någon precis bett om att få se en bild på din hund? Svaret är oftast nej men du kan inte låta bli när tillfälle ges. Verkar personen i fråga dessutom minsta intresserad? Då slår du på stortrumman och visar ett par (hundra) bilder till.

2. Du refererar allt till din vän  

Är det någon som berättar en historia som har någon koppling till hundar (eller bara pälsdjur) är du snabbt där och flikar in något i stil med ”ja, men det var ju som när Sigge var liten… blablabla”.

3. Din helg är inte densamma som förr 

Fredag eftermiddag räknar du ner minuterna till 17:00 och helg(!) Men inte för att du ser fram emot en bubblig AW tillsammans med vännerna, eller har planer på att hänga i kristallkronan på Berns. Nej, för det står ”På Spåret” på schemat, med smågodis, ett välfyllt glas vin – och  hunden tätt intill.

4. Din Instagram liknar ett hunddagis  

Om någon scrollar i ditt insta-flöde är det hög risk för att bli desorienterad. Orsaken stavas kort och gott ditt hunds namn som ditt konto består av – till 87 %. Resterande 13 procent består av bilder på er två – tillsammans!

5. Du har blivit hypokondriker

Du googlar på alla möjliga sjukdomar så fort något inte verkar stå helt rätt till. Men inte på dina egna symptom, nej de bryr du dig inte alls om. Den stora frågan är om din hund mår bra eller kan tänkas ha ont någonstans? Verkan hen inte lite extra trött idag?

6. Du gör märkliga saker 

Egentligen är du inte typen som tatuerar in namn på kroppen MEN sedan din älskade kom in i bilden har du börjat tänka om. Skulle inte ”Bamse” sitta fint på överarmen? Hmm…

Foto: Unsplash

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!