Nöje

6 tecken på att du kommer bli framgångsrik

Även om varje människas definition av framgång varierar, så hoppas de flesta människor på att uppnå någon form av framgång i någon aspekt av sina liv. En LinkedIn-artikel av influencern Jeff Haden tyder på att det inte finns någon magisk formel för framgång. Men, han hävdar att det finns vissa egenskaper som framgångsrika människor delar.

Foto: Unsplash

Här listar vi sex tecken på att du kommer bli framgångsrik i livet:

1. Du blir glad när det går bra för andra

“Bra arbetsteam består av anställda som hjälper varandra, känner till sina roller, åsidosätter personliga mål och värderar teamets framgång över allt annat” säger Haden.

2. Du söker hela tiden nya erfarenheter

Dr Robert Cloninger, som citeras i Hadens artikel, förklarar det så här: “För att nå framgång vill du kunna hantera dina impulser, samtidigt som du har tillräckligt med fantasi för att kunna föreställa dig hur framtiden skulle kunna se ut om du provade något nytt.”

3. Du tänker inte på balansen mellan arbetsliv och privatliv

Du tycker om att leva livet, på jobbet såväl som på fritiden! Så här uttrycker Haden det: “Otroligt framgångsrika människor hittar sätt att inkludera sin familj i stället för utesluta sitt arbete. De hittar sätt som gör att de kan inkludera intressen, hobby, passion och personliga värderingar i sitt dagliga affärsliv. Om du inte kan det, så lever du inte – du arbetar bara.

4. Du är empatisk

En framgångsrik person sätter sig in i sina kunders och anställdas situation. Samtidigt som du har fullt fokus på ditt eget lyckas du identifiera och sätta dig in i kunders/kollegors/medmänniskors problem, kamp och lösningar.

5. Du har något att bevisa för dig själv

Riktigt framgångsrika människor inser att den enda de behöver bevisa något för är den viktigaste personen i deras liv: sig själva.

6. Du ser pengar som ett ansvar, inte en belöning

Haden anser att “framgångsrika människor inte enbart ser pengar som en personlig belöning, de ser också pengar som ett sätt att få företaget att växa. De vill också belöna och utveckla medarbetare för att kunna ge tillbaka till samhället.”

(För fler tecken, läs Hadens fullständiga artikel här.)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!