Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 anledningar till att du borde se Håkan Hellström i sommar

Idag går startskottet för Håkan Hellströms sommarturné “Rullande åska” på Stadion i Stockholm. Håkan Hellström har blivit synonymt med svensk sommar och han är även artisten som lyckats splittra ett helt land. Vi på Metro Mode håller oss på älska-sidan och därför listar vi sju anledningar till att du inte ska missa Göteborgssonens konsert.

hakan-hellstrom-1Foto: IBL

1. Det är sista gången för en lång, lång tid (förlåt kunde inte låta bli) som du kan se honom. Håkan ha nämligen beslutat att ta en paus på några år efter den här turnén.

2. Han ger verkligen ALLT på scenen. Är du ute efter en konsert som sprakar av energi och som får även den torraste torrbollen att vilja dansa. Han har ändå vunnit fyra Rockbjörnar för “Årets liveartist”. 

3. Tänk att få dansa in den svenska sommarens till tonerna av Kom igen Lena, Känn ingen sorg för mig i Göteborg och Ramlar.

4. Ingen kan beskriva kärlek på sånt vackert sätt som Håkan Hellström, han sätter ordet på känslor vi aldrig visste att vi hade. 

5. Han är en poet. Står du inte ut av att höra hans röst så är det värt att gå dit för att lyssna på hans texter.

6. Det kommer bli drag! Håkan Hellström har nog Sveriges mest dedikerade fans och förra året vann han en Rockbjörn för “Årets fans”. Så det kommer garanterat bli allsång och jubel. 

7. Han är ödmjuk och älskar alla sina fans. Vem gillar inte en sån?

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!