Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 anledningar till att vi älskar Blake Lively och Ryan Reynolds

Det går ju inte annat än att älska Blake Lively och Ryan Reynolds, ett av Hollywoods vackraste par. De har klockren humor och visar ändlös kärlek till varandra. Kolla in alla sju anledningarna till att Blake och Ryan är ett av våra absoluta favoritpar. 

Foto: REX

De träffades under inspelningen av Green Lantern och var i många år bara vänner – tills en riktigt obekväm första dejt. År 2012 gifte de sig och nu har de två fantastiskt fina döttrar. Det finns många anledningar till att de är ett riktigt couple goal – kolla in några av dem i bildspelet nedan!

Deras sätt att förklara sin kärlek för varandra

Deras sätt att förklara sin kärlek för varandra

När Ryan gav Blake den här kärleksförklaringen via Instagram-kontot Humans of NY.

“Hon svarar alltid med empati. Hon möter ilska med empati. Hon möter hat med empati. Hon tar sig tid att föreställa sig vad som hände en person när de var fem eller sex år. Och hon har gjort mig till en mer empatisk person. Jag hade ett väldigt trasigt förhållande med min pappa. Innan han dog fick hon mig att minnas saker jag inte ville minnas. Hon fick mig att minnas de bra tider.”

Foto: Foto: Instagram @humansofny

Nästa bild
Deras vänskap 

Deras vänskap 

Det faktum att Blake och Ryan var vänner redan innan de började dejta menar Blake är nyckeln till deras lycka.

– Det är vad jag uppskattar med vårt förhållande – han är min vän först och främst, du vet? Inte bara i vår historia utan även varje dag i livet, så är han min vän först. Och jag tror att det är nyckeln till lycka. Jag vet inte! Jag vet inte vad nyckeln till lycka är men det är nyckeln till min lycka, sa hon.

 

Foto: REX/Gregory Pace

Nästa bild
Deras förmåga att skämta på sin egen bekostnad

Deras förmåga att skämta på sin egen bekostnad

När Blake Lively visade upp en underbar dos av självdistans när hon la upp denna bild på Instagram med bildtexten:

“Sann historia: Precis när hissen stängde ropade min dotter efter mig ‘Åh nej mamma, du glömde dina byxor!’”

 

Foto: Foto: Instagram @blakelively

Nästa bild
Deras kärlek till familjen

Deras kärlek till familjen

När Ryan förklarade för tidningen People att hans dröm gått i uppfyllelse då han fått en dotter.

“Att få en dotter var en dröm som blev sann. Om jag kunde ha nio döttrar skulle jag på riktigt vara överlycklig.”

 

Foto: Foto: REX

Nästa bild
Deras förmåga att skämta på varandras bekostnad

Deras förmåga att skämta på varandras bekostnad

När Blake Ryan grattat Blake på födelsedagen genom att lägga upp en bild på dem båda på Instagram, med den lilla detaljen att hon nästan var helt bortklippt ur bilden – och hon gav igen med samma mynt. Hon grattade Ryan på hans födelsedag genom att lägga upp denna bild på honom och Ryan Gosling på Instagram. “Grattis på födelsedagen, älskling”, skrev hon i bildtexten.

Foto: Foto: Instagram @blakelively

Nästa bild
Deras första dejt

Deras första dejt

Den första dejten de gick på var en dubbeldejt, men de var inte varandras dejter! Ryan säger att dejten blev riktigt obekväm eftersom att det sköt gnistor mellan honom och Blake.

“Ungefär ett år efter Green Lantern var vi båda singlar och vi gick på en dubbeldejt – hon var på dejt med en annan killa och jag var på en dejt med en annan tjej. Det var den mest obekväma dejt för respektive parter för det var som fyrverkerier emellan oss.”

Blake minns dock inte riktigt hur det var fyrverkerier från hennes sida men berättar att de länge försökt hitta dejter till varandra men sen insåg att de faktiskt kunde dejta varandra.

 

 

Foto: Foto: Instagram @vancityreynolds

Nästa bild
Deras humor

Deras humor

Paret skämtar ständigt med varandra och sig själva – och vi kan ju inte annat än älska dem för deras humor. Ett exempel är då Lionsgate Movies marknadsför filmen Age of Adaline på Twitter. De gör det genom att lägga upp en bild på Blake Lively och Michiel Huisman som spelar ett kärlekspar i filmen och skriver hur perfekta de ser ut tillsammans.

“@BlakeLively och @Michiel_Huisman är det perfekta paret. Sann kärlek har aldrig sett så bra ut. #AdalinePremiere”

Ryan retweetade inlägget med kommentaren “Uh… Jag kan HÖRA er.”

Foto: Foto: Twitter @vancityraynolds

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!