Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 anledningar till varför Sana kommer att vara huvudkaraktär i säsong 4

Hela Skandinavien (om inte världen?) undrar just nu samma sak. Vem blir huvudkaraktär i säsong 4 av Skam? Vi vet… inte men listar här sju goda anledningar till varför Sana bör vara huvudkaraktären! 

Sana-skam-sesong-4

1. Oddsen pekar mot det 

Norska Dagbladet la ut en enkät om vilken av karaktärerna i Skam de vill se i säsong nr 4 och Sana hamnade i topp med 24 procent av rösterna. På plats nummer två kom Even med 15 procent.

Spelsajten Betsson har även dem gjort en enkät där oddsen onekligen pekar mot att det blir Sana som tar över stafettpinnen efter isak.

”Sana är en favorit bland många men vi vet fortfarande inte mycket om henne… I vår är det därför hennes tur att stå i centrum”, säger Robin Olenius, PR-chef på Betsson.

2. Sana kan lära oss mest

Är det någon som kan slå hål på tråkiga fördomar kopplat till religion och tro så är det Sana. Hon kan även lära oss ett och annat om integritet och visa att det inte är så läskigt att gå sin egna väg. Sana visar att det är coolt att simma mot strömmen och vet dessutom vikten av en bra affär.

3. Sana erkänner när hon har fel 

Alla gör vi fel då och då och säger dumma saker. I säsong 3 så hamnar Sana och Isak i en het diskussion efter att Isak klankat ner och ifrågasatt Sanas tro. Hon kontrar då med att säga att ”homosexualitet genetisk sett är en återvändsgränd”. Det tar hon sedan tillbaka genom att skicka en forskningsartikel som bevisar motsatsen och be om ursäkt.

4. Sana är en förebild

Sana står upp för sig själv och sina vänner och är inte rädd att säga vad hon tycker och tänker. Hon har ett stort hjärta och visar att tro inte behöver vara kopplat till regler och en viss livsstil.

5. Hon är sig själv till 100 procent 

Sana är så långt ifrån falsk och ytlig man kan komma och visar avsnitt efter avsnitt att hon är sig själv och har båda fötterna på jorden. Det gillar vi!

6. Sana är en grym vän

I säsong 1 så får Vilde i sig lite för mycket under en fest vilket Sana snabbt märker. Väl hemma visar Vildes tillstånd sig ytterligare när hon spyr… i Sanas knä! Trots detta fortsätter Sana bara klappa henne på ryggen och berätta att “allt kommer bli bra”. Det om något är en handling av en äkta vän!

7. Vi vill lära känna Sana bättre 

Vi vill veta vad Sana gör efter skolan, vad som gör henne pirr-i-magen-glad men också vad som sårar henne. Vi är helt säker på att personen Sana har många sidor som vi ännu inte fått se och vi längtar efter att få lära känna henne bättre.

Här kan du följa skådespelerskan bakom Sana, Iman Meskini på hennes privata Instagram. 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!