Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7-eleven börjar sälja smink – allt under 50 kronor

Tänk dig själv – du är på väg till ett möte, inte hunnit sminka dig och inser att concealern inte finns med i väskan… Men nu verkar en lösning vara på väg. Från morgonkaffe och sent fyllekäk till smink – nu lanserar 7-eleven sitt egna budgetmärke “Simply Me”.

7eleven-sminkFoto: 7-eleven

Om du ska köpa nytt smink är förmodligen inte 7-eleven något du i första hand tänker på. Ofta är det skönt att besöka de större sminkbutikerna för att få personlig hjälp att hitta rätt produkter. Men tänk dig själv om du är på språng, det är sent och alla butiker är stängda och så ser du den där välbekanta 7-eleven-skylten! För det är just till kvinnan “on the go” som sortimentet med 40 olika produkter är avsett för.

Sminket som kommer att säljas är 7-elevens eget märke, Simply Me, och priserna kommer att ligga mellan 3-5 dollar (vilket motsvarar cirka 27-45 kronor). Det är ett brett utval av produkter, allt från läppstift till lösögonfransar. Hur kvaliteten är vet vi inte än men vi är nyfikna på att testa!

Vi i Sverige får nog vänta ett tag till innan produkterna börjas säljas här men flera amerikanska sajter rapporterar om att sminket snart kommer att säljas i fler butiker runt om kring i världen. Förhoppningsvis är Sverige ett av dessa länder så att våra sista minuten-sminkningar inte längre blir lika problematiska!

Källa: Veckorevyn och 7-eleven

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!