Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Modetrender kommer och går, och i många fall kommer de även tillbaka. Vi minns nog

Nöje

7 modetrender vi helst aldrig vill se igen

7 modetrender vi helst aldrig vill se igen
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/02/JL-troja.jpg

J. Lindberg tröjan

J. Lindeberg tröjan var en jättestor trend och nästan alla ungdomar ägde en. Gärna i någon häftig färg. Förhoppningsvis slipper vi att den här trenden kommer tillbaka.

Foto: seatest.myshowroom.se

https://metromode.se/files/2016/02/VONDUTCH.jpg

Von dutch

Von dutch-kläder var också jättestora förr. Alla kändisar gick klädda i deras plagg med stora märken överallt. Störst var nog kepsarna som alla kändisar gömde sig bakom för att undvika paparazzis.

Foto: REX/Shutterstock

https://metromode.se/files/2016/02/ADIDAS.jpg

Adidas mjukisdress

Melanie C fick oss alla att börja använda Adidas-mjukisdressar. Bäst var byxorna med knappar på sidorna. Adidas trenden har aldrig riktigt helt dött ut men bärs oftast inte som en hel dress utan istället var o en för sig. På håll har den börjat synas bland kändiseliten igen men inte riktigt slagit igenom. Skulle ni kunna tänka er att sätta på er den?

Foto: REX/Shutterstock

https://metromode.se/files/2016/02/sweatsuit.jpg

Mjukisdressen

När Paris Hilton började röra sig utomhus i sin mjuksdräkt från juicy couture var många snabba på att hänga efter. Matchande tröja och byxor, gärna med glitter var ett vinnande koncept. Vi tycker att mjukisdressen är perfekt att gå hemma i men kanske inte på stan.

Foto: hercampus.com

https://metromode.se/files/2016/02/FILA.jpg

FILA kläder

FILA’s sportkläder var också en stor trend. Alla gick runt i stora hoodie-tröjor med märket på eller skor eller gärna ett par stora mjukisbyxor.

Foto: IBL/All over press

https://metromode.se/files/2016/02/avklippta-jeans.jpg

Avklippta jeans

Mariah Carey var definitivt stilsättaren när det gällde de avklippta jeansen och med avklippta menar vi alltså inte i benen utan såklart i midjan. Tror ni trenden kommer tillbaka?

Foto: REX/Shutterstock

https://metromode.se/files/2016/02/slips.jpg

Slipsen

Slipsen var en ganska oväntad trend men efter att både Avril Lavigne och Gwen Stefani började använda slips var trenden ett faktum. Tror ni slipsen kommer tillbaka?

Foto: REX/Shutterstock

Modetrender kommer och går, och i många fall kommer de även tillbaka. Vi minns nog alla hur stor magtröjan var på 90-talet, för att inte tala om truckerkepsen som Paris Hilton satte på kartan. Vissa trender, exempelvis de utställda jeansen, gjorde ju en ordentlig comeback för ett par år sedan och det känns plötsligt helt rätt i tiden igen medan andra är vi mer skeptiska emot. Här är sju klädtrender från 90- och 00-talet vi helst inte ser igen.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sara Che
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Imane Asry