Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 magiskt rosa restauranger som vi vill besöka – typ nu!

Hur mycket älskar vi inte rosa? Vi har sagt det förr och säger det igen, allt blir så mycket trevligare om det är rosa. Det gäller såklart även för restauranger. Vi listar 7 drömmigt rosa restauranger som är helt klart värda ett besök (eller flera)!

rosa-restaurang-europaFoto: Instagram.com/sketchlondon & www.pietronolita.com

Oavsett om du älskar hälsosam mat, asiatisk mat, flottig mat eller gudomliga desserter så finns det en rosa restaurang för dig. Det finns även alternativ för dig som älskar att resa långt, långt bort och för dig som gillar att hålla dig i Sverige. Det trodde du inte va, att det skulle finnas en rosa dröm i vårt minimalistiska land men det gör det! I bildspelet hittar du alla restauranger som vi drömmer om just nu. Får du inte nog av rosa? Då måste du kolla in det här hotellet! 

Foto: @holymatchaa/@Bigpinkmiami

Big Pink

Big Pink

Här på Big Pink i Miami kan du njuta av riktigt klassisk amerikanskt krubb, dvs. hamburgare, pizza och en massa ost. Det finns massor att välja på och de serverar frukost, lunch och middag.

Var? 157 Collins Ave, Miami Beach, USA

Foto: Instagram.com/bigpinkmiami

Nästa bild
Nanan

Nanan

På det här drömska café i Wroclaw i Polen finns de mest fantastiska bakverk. Kika in på deras Instagram och försök att inte bli sugen på typ allt. Att hela cafét är täckt i rosa sammet gör inte längtan dit mindre kan vi säga.

Var? Kotlarska 32
Wroclaw, Polen

Foto: Instagram.com/nanan_patisserie

Nästa bild
Holy Matcha

Holy Matcha

Detta rosa café är en dröm för dig som älskar matcha (det där gröna pulvret som många är galna i). Här kan du få matchate, matchalatte, matchaglass, matchadrinkar osv. och självklart en och annan avokadotoast. Maten är lika instavänlig som inredningen.

Var? 3118 University Ave, San Diego, USA

 

Foto: Instagram.com/holymatchaa

Nästa bild
Lucky Bee

Lucky Bee

Restaurangen med en finaste toaletten! Lucky Bee är en sydasiatisk restaurang där du kan njuta av vällagad och spännande mat.

Var? 252 Broome St, New York, USA

Foto: Instagram.com/Luckybeenyc

Nästa bild
Pietro Nolita

Pietro Nolita

Trodde du att det var omöjligt att äta nyttigt och italienskt? Det är precis det du kan göra på Pietro Nolita. Deras meny är helt italiensk med fokus på hälsosam mat. Nyttig pasta? Vi åker!

Var? 174 Elizabeth St, New York, USA

Foto: Instagram.com/pietronolita & www.pietronolita.com

Nästa bild
Sketch

Sketch

Här på Sketch i London kan du förutom att njuta av konsten och den rosa miljön även njuta av en storslagen Afternoon tea. Den är likt inredningen maxad. Såklart kan du även äta brunch och middag på detta fina ställe.

Var? 9 Conduit St, Mayfair, London

Foto: Instagram.com/sketchlondon

Nästa bild
Tegelbacken

Tegelbacken

I Stockholm hittar du Markus Aujalays rosa restaurang Tegelbacken. Här serveras maten i mellanrätter, vilket betyder att du inte behöver bestämma dig för en rätt.

Var? Tegelbacken 2, Stockholm

Foto: Instagram.com/tegelbacken

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!