Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

7 stiliga hemmalooks vi snor rakt av

Behöver du, precis som vi, fylla på inspirationen nu när många av oss tillbringar mer tid hemma igen? Oavsett om du vill bära mysiga plagg eller klä upp dig ibland så kan det kännas skönt att se vad andra bär när de är hemma. Spana in några härliga looks som vi kommer sno rakt av. 

Foto: @elinskoglund, @tesshell

1. Therese Hellström

En ständig stilikon som maxar med härliga färgkombinationer – och hon är minsann inte sämre under jobbveckorna hemma just nu. Hur härligt att klä upp sig ibland? De lyxiga pumpsen finns här (annonslänk) men det finns även liknande varianter som inte gräver ett lika djupt hål i plånboken, som till exempel de här (annonslänk).

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Thérèse H. (@tesshell)

2. Elin Skoglund

Livsstilsbloggaren visar att vi inte behöver välja mellan sköna material och att hålla stilen. En fint kashmirplagg kan lyfta humöret lite i dessa tider. Här hittar du tröjan (annonslänk).

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Elin Skoglund (@elinskoglund)

3. Michelle Abisatou Jeng

Michelle inspirerar oss alltid med sin stilsäkra styling, och här visar hon att det går att göra ett riktigt fashion statement genom att satsa på färg. En liknande klarblå topp hittar du här (annonslänk).

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Michelle Abisatou Jeng (@aboutaby)

4. Maria Kragman

Den danska desigern vet hur man på ett perfekt sätt matchar beiga, grå och vita nyanser och vi är näst intill besatta av hennes klädstil. Om du tycker att mjukskläder är så bekvämt att du skulle vilja bo i dem så har du tur – trenden är nämligen stor 2020 och allt du gör är att dra på dig en kappa över myslooken när du behöver bege dig ut på ärenden.  Ett liknande set finns här: hoodie och mjukisbyxa (annonslänkar).

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av MARIA KRAGMANN (@mariakragmann)

5. Gergana Ivanova

Nu när vi är hemma mer, passa på att lägga extra mycket tid på hudvård och fuktbomba ditt ansikte. Och precis som Gergana skriver från New York, njut av det lilla. Som en ansiktsmask från Sephora (annonslänk).

6. Matilda Djerf

Bekvämt behöver inte betyda mysdress, satsa på andra sköna stretchiga plagg precis som Matilda har gjort. Här hittar du den svarta toppen, som just nu är på 30 % rabatt (annonslänk).

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av MATILDA DJERF (@matildadjerf)


7. Caroline Daur

Influencern som alltid inspirerar oss till max, och då och då visar upp verkligheten bakom kulisserna. Liksom oss glider hon gärna runt på hemmakontoret i ett par mysiga tofflor – här finns en liknande variant (annonslänk)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Caroline Daur (@carodaur)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!