Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 oromantiska tecken på att du har hittat den rätta!

Funderar du på om du har hittat den rätta i ditt liv? Ta del av punkterna nedan och se om du kan checka av några av dem – då är du garanterat på rätt spår!

Foto: Pexels, Unsplash

Det är ju alltid härligt med kärlek, eller hur? Om du har varit eller är i ett förhållande har tankarna på om ni är rätt för varandra säkerligen flugit förbi. Det man ska komma ihåg är att tecken som tyder på att du hittat den rätte inte alltid behöver vara romantiska. Handlingar som klassas som mer oromantiska kan till och med visa ännu större tecken på kärlek! Om du kan checka av punkterna nedan så kan du i alla fall få en indikation på att du har hittat den rätta livspartnern för dig.

7 oromantiska tecken på att du hittat den rätta:

1. Att gå ärenden är faktiskt ganska roligt

Att gå till mataffären en extra gång, hämta upp ett paket, städa undan lite och liknande känns inte alls jobbigt. Ni gör det för varandra och tillsammans med varandra – det är fint!

2. Du behöver inte tänka en extra gång innan du frågar om hjälp

Det kan vara allt från att fråga om att bli hämtad på flygplatsen till att be om ett råd – det finns inget tvivel kring om du ska fråga din partner om detta eller inte. Du gör det bara! Du litar på vad de har att säga och vet att hen vill hjälpa dig om hen kan.

3. Hen hjälper dig med olika saker utan att du behöver be om det

Du har någon klädhög med smutstvätt som borde ligga i tvättkorgen, du har glömt disken från gårkvällens snacks-attack eller har glömt att köpa den där ansiktskrämen som nyss tagit slut. Då är hen där för att göra ditt liv lite enklare! Hen har plockat upp din klädhög, tagit hand om din disk och gått och köpt den där ansiktskrämen som hen vet att du alltid använder. Ibland är det de små sakerna som betyder mest!

4. Du kan dela med dig av något som du är arg och irriterad på utan att du behöver oroa dig för hur hen kommer att reagera

Du kan komma hem med ditt sämsta humör, berätta om hur du känner och varför du känner så. Allt utan att du behöver oroa dig för hur detta ska tas emot av din partner. Hen är förstående, låter dig berätta om hur du känner och stöttar dig genom allt.

5. Ni har båda olika intressen utan att ni behöver bli osäkra på varandra

Du älskar att spela tennis några kvällar i veckan och din partner älskar att gå på fotbollsmatcher på helgerna. Oavsett om ni har olika intressen eller ej så påverkar det inte er relation negativt. Tvärtom! Det kan till och med vara positivt för er relation om ni har olika intressen. Om ni spenderar lite tid från varandra blir det ännu härligare när ni väl umgås och ni får dessutom massor av spännande upplevelser att dela med er av till varandra.

6. Hen frågar dig hur din dag har varit, varje dag

Din partner är genuint intresserad av att veta hur du har haft det under tiden ni varit ifrån varandra. Det skapar både samtalsämnen, mer kunskap om om sin partner och gör så att hen känner sig uppmärksammad.

7. Oavsett hur du ser ut eller vilka misstag du gör, så förändrar det inte hur hen ser på dig

Den här punkten kanske är den allra viktigaste att kunna checka av. Du ska alltid kunna vara dig själv med din partner. Det spelar ingen roll om du inte tvättat håret på flera dagar och sitter i dina gamla mjukiskläder och känner dig allmänt trött – din partner älskar dig lika mycket oavsett. Man ska inte behöva anstränga sig för sin partner, även om det såklart kan vara roligt att göra det ibland! Det viktiga är att du kan vara dig själv med den som är den rätte för dig!

Källa: The Every Girl

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!