Nöje

7 saker du kan messa till en vän som måste ta sig ifrån en dålig dejt (eller be hen sms:a till dig!)

Har du också varit med om en dejt som är så hemsk att du vill dra därifrån– men inte vet hur. Om du måste hjälpa en vän med detta dilemma (eller kanske är det du själv som råkar ut för det igen) finns det ett par fraser som kan avbryta vilken dejt som helst! Nedan listar vi sju saker som du kan skicka till en vän i nöd (eller be hen sms:a dig!).

Foto: Unsplash / @stephsa 

Kanske har du och tinderdejten haft ett par bra konversationer innan och hen ser ju SÅ snygg ut på sina bilder. Men när dejten går av stapeln blir allt en ren katastrof – ni har ingenting gemensamt och hen har en sjaskig attityd. Allt du vill är att dra därifrån så fort det bara går men du vet inte hur. Du vill ju aldrig mer träffa denna person så det spelar ingen roll att du drar en liten lögn… Skicka ett snabbt kod-sms till din vän eller syskon och då vet hen, det är dags att dra fram någon utav fejk-sms:en som räddar dig ur denna situation!

1. “Hej syrran! Mamma och pappa börjar undra om du är okej. Vi hade ju bokat bord klockan 20:00. Glöm inte deras present!”

2. “Hej vännen, nu har jag landat! Så kul att du hämtar mig, väntar bara på väskan sen kommer jag!”

3. “Hallå?! Är du inte hemma eller? Har knackat på dörren ett tag nu… Snälla säg inte att du har glömt att jag kunde sova på din soffa den här veckan. 🙁 Det börjar bli kallt här ute nu, skynda dig!”

4. “Du anar inte vad som precis hände!! Har fått en punktering och är på XX, ingen annan svarar. Snälla hjälp!!”

5. “Hej hjärtat, nu har din syster precis fött! Kom till sjukhuset och välkomna Ambra till världen!”

6. “Behöver din hjälp. Kan inte säga mer över sms. Ring mig!!”

7. “Är du upptagen? En gubbe plingade på och säger att han är din farfar. Han muttrar någonting om att du förtjänar att få reda på “sanningen.” Han har sagt att han inte drar förrän du kommer…”

Källa: Elitedaily

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!