Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 saker vi inte visste om allas vår favoritserie Gossip Girl

Vi var nog inte ensamma om att sitta bänkade framför teven för att hänga med i livet på Upper East Side. Vi började klä oss som dem (vem minns inte Blair-diademen), hata dem och älska dem. Inte nog med chocken när Gossip Girls identitet avslöjades… Vi trodde kanske att vi visste allt om den älskade serien, men för Vanity Fair delade skådespelarna och skaparna med sig av nya roliga fakta. 

1. Leighton Meester färgade håret för att kunna spela Blair

– Hon kom in och var väldigt rolig, smart och spelade sårbar. Men det var ett problem: hon var blond, säger Josh Schwartz, skaparen till Gossip Girl, till Vanity Fair.  Blake var också blond och Serena skulle vara blond. Så, Leighton gick till diskbänken och färgade håret. Hon ville ha rollen, fortsätter han.

2. Chace Crawford (Nate) och Ed Westwick (Chuck) bodde ihop

Under tiden när de spelade in serien bodde Chace och Ed tillsammans i en tvåa i Chelsea.

3. Gossip Girl blev utsatt för en rysk hackerattack (typ!)

En producent berättar för Vanity Fair att under alla säsonger så publicerades manuset på nätet och ingen förstod varför.

– Vi anställde en privat detektiv. Vi förstod inte vad som hände, för allting läckte ut, varje detalj. Det var en tonåring i antingen Ryssland eller Bulgarien som hade hackat sig in i en av författarnas mejl och sålde manuset på Ebay. De var minderåriga så det blev inga påföljder. Det var en jävla mardröm. Det var som att det var en Gossip Girl i vårt system.

4. Blake Lively tackade från början nej till Gossip Girl

– Jag sa, ”nej jag vill gå klart college. Tack ändå”. Då sa de, ”okej, du kan gå på Columbia en dag i veckan. Efter den första säsongen kommer det lugna ner sig. Ditt liv kommer bli som vanligt och du kan gå i skolan igen. Vi kan inte skriftligen lova det, men vi lovar att du kommer kunna gå”. Det var därför som jag tillslut sa, ”Okej, vet ni vad? Jag gör det”, säger Blake Lively.

5. Ed Westwick vet inte vem Gossip Girl är

Enligt Buzzfeed har Ed missat hela Dan-grejen och vet fortfarande inte vem GG är. Skådespelaren ska på ett mejl ha svarat: ”Jag är fortfarande inte helt säker på vem GG var lol.”

6. Penn Badgley (Dan) gillade inte Gossip Girl

Penn var den enda som tackade nej till Vanity Fairs intervju och har varit väldigt öppen med att han inte gillat att vara med i Gossip Girl.

– Penn gillade inte att vara med i Gossip Girl, men… han var Dan. Han kanske inte gillade det men hans karaktär var närmast till den han var som person, säger manusförfattaren Joshua Safran.

7. Penn Badgley och Blake Lively höll deras förhållande så privat att ingen visste att de hade gjort slut

– Det konstiga var att jag fick reda på under inspelningen av säsongsfinalen av säsong två att Blake och Penn gjort slut flera månader tidigare. De höll uppbrottet hemligt för hela produktionen, det skulle du aldrig kunna göra nuförtiden. Jag vet inte ens hur de gjorde det. De höll det hemligt för alla och det visar hur professionella de är. De ville inte att deras personliga drama skulle påverka serien säger Joshua Safran.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!