Nöje

7 serier att kolla in om du älskar “Emily in Paris”

Älskar du Emily in Paris? Vi listar serierna att titta på medan du väntar på den fjärde säsongen av succéserien!

Foto: Netflix

Redan i januari 2022 bekräftade Lily Collins att det skulle bli både en tredje och fjärde säsong av den populära Netflix-serien Emily In Paris. Än har vi dock inte fått något premiärdatum för säsong fyra, så för dig som börjar känna av abstinensen efter säsong tre listar vi sju liknande serier att titta på under tiden!

1. The Bold Type

Denna serie följer tre unga kvinnor – Jane, Kat och Sutton – som jobbar på den fiktiva modetidningen Scarlet Magazine. En lättsam serie som stundtals tar upp mer allvarliga ämnen, komplett med generösa doser glammigt New York-leverne, mode och struliga relationer.

2. Gossip Girl

Denna serie som spelades in omkring 2010 har uppnått något av en kultstatus idag. Ett gäng rika ungdomar i New York dras ständigt in i nya intriger som hotas att exponeras av bloggaren Gossip Girl – men vem är hon egentligen?

3. Love Life

Denna romantiska dramakomedi handlar om unga New York-bors väg till sann kärlek. I säsong ett följer vi Darby (spelad av Anna Kendrick) och hennes liv som kantas av snåriga relationer.

4. Girlboss

Om kaotiska hjältinnor är din grej så ska du kolla in Netflix-serien Girlboss. Serien följer Sophia, en något missanpassad ung kvinna som upptäcker en passion för mode och grundar sitt eget klädföretag. Serien är löst baserad på den sanna historien om Nasty Gals grundare, Sophia Amoruso.

5. Sex and the City

Sex and the City är den ikoniska serien om fyra singelkvinnor som försöker navigera livet i en storstad, hektiska karriärer och knepiga relationer. Lika sevärd idag som när den först kom ut i slutet av 90-talet!

6. Younger

Denna dramakomedi handlar om Liza, en ensamstående mamma som lyckas få sitt drömjobb på ett bokförlag i New York. Problemet? För att få jobbet tvingades hon utge sig för att vara betydligt yngre än sina 40 år, vilket innebär att hon nu måste upprätthålla denna lögn inför både kollegor och konkurrenter.

7. Girls

I denna komediserie följer vi Hannah (spelad av Lena Dunham som även skrivit och regisserat serien) och hennes vänner när de tar sig an livet i New York – samtidigt som de begår alla de misstag som hör 20-årsåldern till.

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!