Nöje

7 singelvanor du aldrig ska sluta med när du är i ett förhållande

När vi träffar någon vi blir så där härligt kära i kan det kännas läge att sluta med diverse kanske märkliga vanor. En sprudlande romans är dock ingen ursäkt för att sluta med de vanor som du gillar.

Foto: Pexels & Unsplash

Här är 7 saker du inte ska sluta göra bara för att du skaffat dig en partner.

1. Klippa av dig håret

1. Klippa av dig håret

Din partner kommer förmodligen inte ens märka att du klippt av dig ditt svall och det är fortfarande du som bestämmer över ditt utseende. Ingen annan. Dessutom så kommer det växa ut igen. Så är du sugen på att klippa en snygg bob? Tveka då inte! Bara gör det!

Foto: Pexels

Nästa bild
2. Fortsätta ha din prägel på ditt hem

2. Fortsätta ha din prägel på ditt hem

Älskar du färg och funderar på att måla en vägg blå, men din partner gillar bara svart? Måla väggen, det är fortfarande ditt hem. Du behöver inte tänka på hur du renoverar eller vilka kuddar du ska köpa, ifall din partner skulle flytta in hos dig. Om detta kommer ske så får ni ta tag i det då, när ni ska skapa ERT hem.

Foto: Pexels

Nästa bild
3. Skriva under kort bara från dig

3. Skriva under kort bara från dig

Din partner vet vem din vän är och hen har till och med träffat din vän. Det betyder inte att du automatiskt måste skriva bådas namn på kortet. Din partner kanske inte känner sig bekväm med att ha sitt namn på ett kort där hen inte förstår du och din väns interna skämt. Självklart ska bådas namn stå där om det är något ni gör gemensamt.

Foto: Pexels

Nästa bild
4. Sträckkolla på dina serier

4. Sträckkolla på dina serier

Även fast det vore mysigt om ni kollade på dina serier tillsammans så blir det bara tråkigt för er både om det bara är du som är insatt. Hitta istället en serie som ni kan börja kolla tillsammans. Det viktigaste av allt är att du inte ska sluta titta på din favoritserie bara för att din partner inte tittar på den. Behåll din serieritual precis som den var innan du träffade din kärlek.

Foto: Unsplash

Nästa bild
5. Ha trasiga menstrosor

5. Ha trasiga menstrosor

Vi vet, när du träffar någon ny är det inte dina urtvättade mormortrosor det första du vill visa upp. Fina underkläder är dyrt och slöseri när vi har mens. Tycker du det är jobbigt få du väl sova med shorts.

Foto: Pexels

Nästa bild
6. Hänga med på tjejkvällar på stan

6. Hänga med på tjejkvällar på stan

Det värsta du kan göra i ett förhållande är att sluta umgås med dina vänner. Frågar de om du ska med ut på stan och du svarar; “Jag ska bara höra med XX först.” Då måste du sluta upp genast. Du är en fri människa och du gör vad du vill. När du svarar så låter det som att du måste ha “tillåtelse” för att gå ut med dina vänner. Vet du inte om ni har gemensamma planer så har ni förmodligen inte det och du kan göra vad du vill.

Foto: Unsplash

Nästa bild
7. Ta kommando

7. Ta kommando

Visst det kan vara frestande att överlämna allt beslutsfattande till din andra hälft och kännas rätt skönt att inte bestämma vad ni ska äta eller göra. Fast har du klarat att fatta beslut på egen hand, innan du träffade din partner så klarar du nog det nu med. Sluta inte vara du för att du skaffat en partner!

Foto: Unsplash

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!