Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

7 spännande tv-serier som kommer 2017

NYTT ÅR, NYA SERIER! 2017 verkar bli ett riktigt bra år inom tv-serievärlden. Bland annat får vi tillbaka lite gammalt men såklart också en stor mängd sprillans nytt. Här är de 7 serierna vi ser mest fram emot 2017.

Prison Break

Älskade Prison Break är tillbaka! Det var sju år sedan sist men nu är alltså godbiten Wentwoth Miller och gänget på det igen. Flickvännen Sara och brorsan Lincoln börjar nämligen misstänka att Michael fortfarande lever och börjar planera den största fängelseflykten i seriens historia!

This is us

I denna serien får vi följa en grupp av människor som har samma födelsedatum och som kämpar med olika svårigheter i sina liv. Serien har redan sänts i USA och Kanada och fått betyget 8,9 av 10 på IMDb. I början av januari 2017 sänds serien i TV3.

Midnight, Texas

Här är serien för dig som gillar vampyrer och övernaturliga varelser. Midnight, Texas handlar om en avlägsen stad i Texas där just övernaturliga varelser lever. Om du gillar True Blood, Mr Robot och Twilight så är detta 2017’s serie för dig!

Time After Time

Skaparna bakom den omtalade serien Vampire Diaries har nu gett sig in på ett nytt spännande projekt – serien Time after Time. Den är baserad på romanen och filmen med samma namn och handlar om science fiction-författaren H.G Wells som med hjälp av en tidsmaskin reser till nutida New York i jakt på ökända seriemördaren Jack the Ripper.

Big little lies

Livet tar en skarp vändning för en grupp mammor vars hemligheter börjar komma ut.

Shots fired

Efter att en afro-amerikansk polis skjutit ihjäl en vit tonåring i en liten by i North Carolina börjar en riktigt mediastorm och trubbel för de inblandade.

Star

En serie fylld av underbar musik slår aldrig fel. Här får vi följa en kvinnlig trio som bildar en musikgrupp i Atlanta.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!