Nöje

7 tecken på att någon är attraherad av dig

Är du osäker på om den du spanar in gör detsamma tillbaka? Svaret ligger i kroppsspråket! Nedan delar vi med oss av sju tecken att hålla reda på ifall du vill veta om någon flörtar med dig!

Foto: Unsplash

Det kan vara svårt att veta om attraktionen är ömsesidig när du spanat in en person. Kroppsspråk, blickar och miner kan säga betydligt mer än du tror när det kommer till attraktion. Nedan listar vi några tecken på att den du pratar med är attraherad av dig.

Hen tar ögonkontakt

Ögonkontakt i mer än 1,5 sekunder är ett tecken på intresse. Om personen du spanat in dessutom tittar ned och sedan upp igen har ni övergått till början på en flirt.

Hen snyggar till sig

Det kan handla om att fixa till håret, rätta till ett klädesplagg eller slicka sig runt munnen.

Hen skrattar mycket

Att skratta är ett sätt att bekräfta den andra, och utifrån kan det verka lite överdrivet. Dock är det ett bra sätt att visa för den andra att man tycker att den är intressant och rolig.

Hen blir nervös

Om en person gärna vill att du ska tycka om den kan det hända att den blir både nervös och lite fumlig. Detta beror på att personen är mycket mån om att göra ett gott intryck.

Hen lutar sig framåt

Det är ett gott tecken om den du pratar med lutar sig framåt för att inte missa ett ord du säger – och ta tillfället i akt att komma lite närmare.

Hen ler ett äkta leende

Spontana leenden är ett tydligt tecken på intresse. Det bildas små rynkor vid ögonen när vi ler på riktigt.

Hen lägger huvudet på sned

Om man är intresserad av någon tenderar vi att göra oss sårbara med vårt kroppsspråk. Att visa halsen genom att lägga huvudet på sned kan vara ett sådant tecken.

Källa: Måbra

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!