Nöje

7 tecken som avslöjar om du umgås med en falsk person

Vi har nog alla haft att göra med en falsk person, men vi har då upptäckt det allt försent. Det kan vara svårt att skilja en genuin person från en falsk, fram tills nu. Det finns vissa tecken du kan hålla utkik efter redan under ert första möte.

Foto: Getty Images

De skvallrar

Vi skvallrar nog alla lite, någon gång då och då. Men en falsk person skvallrar gärna ofta och mycket. Istället för att säga sina åsikter rakt ut väljer de istället att viska dem till bara några enstaka personer.

De skryter

Att berätta om någonting du jobbat hårt för eller något du lyckats med är en sak. Det vi menar med den här punkten är de personer som gärna skryter om ALLT de åstadkommer.

De söker efter uppmärksamhet

Falska personer söker alltid efter tillfällen då allt ljus kan hamna på dem. De för ofta in samtalen till att handla om något de själva har gjort eller gör.

De ger löften de inte kan hålla

Skillnaden på en falsk person och en genuin person är att en genuin person gör allt för att hålla ett löfte, medan med falsk person är det mer snack och mindre verkstad. En falsk person tar gärna på sig en massa saker att göra och lovar mycket, men det blir sällan någonting av med det.

De är bra trevliga om de får ut någonting av det

Har de någon vinning i att de är snälla mot dig? Har du någonting de vill åt? En falsk person kopplar ofta på charmen när de får någon fördel av det.

De har svårt med relationer

En genuin person behöver inte lägga ner så mycket energi på att skaffa och behålla vänner. En falsk person däremot kan ha svårt att behålla vänner och relationer utan måste alltid jobba väldigt hårt för det. De kan ge 110 procent i början av en relation för att snabbt bli vän efter en tid tröttnar personen eller slutar anstränga sig.

Källa: My domaine

Foto: Getty Images

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!