Nöje

7 tv-serier att se fram emot 2024

På jakt efter en ny tv-serie att följa i år, eller nyfiken på vilka succéserier som återvänder? Vi listar sju serier som vi planerar att sträcktitta på 2024!

Foto: Netflix

Om det är något som vi alla kan vara överens om så är det att få saker slår en riktigt bra tv-serie! Här hittar du sju serier som har premiär under årets gång – och som vi längtar att slå oss ner i soffan med.

Sanningen | Netflix | Januari

Om thrillers är din grej är den nya Netflix-serien Sanningen väl värd att spana in. Handlingen kretsar kring änkan Maya som får sitt livs chock när hennes döda make fångas på hennes övervakningskamera. Lever han fortfarande? Och har hans död något att göra med mordet på Mayas syster? Michelle Keegan spelar huvudrollen medan Joanna Lumley, Adeel Akhtar och Richard Armitage syns i övriga roller.

“Sanningen” finns att streama på Netflix nu!

Mr and Mrs Smith | Prime Video | Februari

Nästan tjugo år efter att filmen med samma namn hade premiär kommer serien Mr and Mrs Smith till Prime Video. Donald Glover och Maya Erskine spelar huvudrollerna i denna version, där två ensamma spioner erbjuds ett nytt liv – så länge de ingår ett arrangerat äktenskap.

“Mr and Mrs Smith” har premiär på Prime Video den 2 februari.

The Regime | HBO Max | Mars

Will Tracy – som ligger bakom succéserien Succession – har skrivit och producerat denna satirserie som handlar om en auktoritär regims kollaps. Kate Winslet spelar huvudrollen och får sällskap av bland andra Hugh Grant, Andrea Riseborough, Martha Plimpton, Matthias Schoenaerts och Guillaume Gallienne.

“The Regime” har premiär på HBO Max den 4 mars.

Palm Royale | Apple TV+ | Mars

Palm Royale har beskrivits som en blandning mellan Gossip Girl och The White Lotus, vilket är tillräckligt för att fånga vårt intresse! Serien utspelar sig 1969 och handlingen kretsar kring en ambitiös kvinna (spelad av Kristen Wiig) som försöker ta sig in societeten i Palm Beach. I övriga roller syns bland andra Laura Dern, Kaia Gerber och Ricky Martin (!).

“Palm Royale” har premiär på Apple TV+ den 20 mars.

Familjen Bridgerton säsong 3 | Netflix | Maj och juni

Det populära kostymdramat Familjen Bridgerton återvänder med en tredje säsong i år. Serien är baserad på Julia Quinns bästsäljande romaner, där varje bok fokuserar på ett av syskonen i familjen Bridgerton. I denna säsong kretsar handlingen kring Colin (Luke Newton) som förälskar sig i sin granne, Penelope Featherington (spelad av Nicola Coughlan).

Del ett av “Familjen Bridgerton” säsong 3 har premiär den 16 maj och del två har premiär den 13 juni.

House of the Dragon säsong 2 | HBO Max | Sommaren 2024

Goda nyheter för alla fantasy-entusiaster: House of the Dragon säsong två har premiär i sommar (det exakta datumet är ännu inte är känt). Förvänta dig episka slag, politiska intriger och – givetvis – drakar i denna säsong, som fokuserar på Targaryens inbördeskrig.

“House of the Dragon” säsong 2 har premiär på HBO Max i sommar.

The Bear säsong 3 | Disney+ | Premiärdatum ej fastställt

Den hyllade serien The Bear följer en ung kock som återvänder till Chicago för att driva familjeföretaget. I slutet av 2023 bekräftade produktionsbolaget FX att serien hade förnyats med en tredje säsong, och denna kommer enligt Vanity Fair ut i år. Både handling och premiärdatum är ännu höljt i dunkel, men den som väntar på något gott…

Foto: Netflix

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!